Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA Lõuna prefektuuri pühadeaegne info (2017-05-02 12:11:41)
 

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati politseile, et Tartus Vasara tänava korteris tungis tuttav mees alkoholi tarvitamise käigus tekkinud tüli ajal kallale 42-aastasele naisele. Naine pöördus tervisekontrolliks TÜ kliinikumi, kust ta peale esmaabi saamist koju lubati.

28. aprilli hommikul teatati politseile, et Tartus Pika tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 47-aastane mees 84-aastast ema. Meedikud andsid eakale naisele kohapeal esmaabi, misjärel ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda toimetati. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

29. aprillil öösel sai politsei väljakutse Tartus Soola tänava hotelli lähistele, kus omavahel olid tülli läinud naine ja mees. Politsei selgitas, et tüli käigus lõi alkoholijoobes 45-aastane mees 52-aastast naist. Politsei pidas lööja kinni ja viis ta kainenema. Meedikud vaatasid naise üle ning korrakaitsjad viisid ta ära koju.

Valgamaa

Vargus

1.mai keskpäeval teatati politseile, et Valgas Uuel tänaval on sisse murtud eramusse, kust varastati ehteid ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

1.mai öösel löödi Puka alevikus Pargi tänava eramu uksel 45-aastast meest. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Juhtumid piiril:

29. aprillil kella 21 paiku märkasid piirivalvurid Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku ületus ühe paadi poolt suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Värska teenistuse mootorpaadipatrull pidas kontrolljoont ületanud aluse koos seal viibinud nelja isikuga kinni. Paati juhtinud 47-aastasele mehele määrati rahatrahv.

1.mai keskpäeval peatasid piirivalvurid Kallaste linnas kontrolliks sõiduauto Mercedes-Benz. Sõiduki ja selle juhi kontrollimisel avastati, et liiklusvahendil puudus tehnoülevaatus ja liikluskindlustus. Autoroolis olnud mehele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv.


Allikas: PPA 2.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.