Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäeva sündmused (2017-05-03 15:55:20)

 

Möödunud pühade ajal registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 168 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaheksa avaliku korra rasket rikkumist, 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest). 14 liiklusõnnetuses sai vigastada 17 inimest. Tabati 72 alkoholi- ja kuus narkojoobes juhti. Joobes juhid põhjustasid kolm õnnetust. Registreeriti 481 väärtegu.

Piiril väljastati 11 sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja kaks inimest ning registreeriti kolm viisaeeskirja rikkumist. Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi registreeriti kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

28. aprillil teatati, et kella 22.30 paiku Kesklinnas Viru tänaval asuva söögikoha ees lõi 44-aastane mees 19- ja 21-aastast meest. Tammsaare pargi lähedal asuva Viru trammipeatuse juures lõi sama mees 46-aastast meest. Politseinikud pidasid kolmele mehele füüsilist valu põhjustanud 44-aastase mehe kinni ning toimetasid ta jaoskonda.

28. aprillil teatati, et Kesklinnas Kivisilla tänaval asuvas bussipeatuses ähvardas kasteetidega noormees 21-aastast meest. Politseinikud pidasid noormehe kinni.

29. aprillil teatati, et kruiisilaeva kasiinos löödi 57-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

29. aprillil teatati, et Mustamäel Aiandi tänaval lõi 44-aastane mees terava esemega 41-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni ja toimetasid osapooled jaoskonda.

29. aprillil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel asuva kaubanduskeskuse lähedal lõi tundmatu mees 39-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

30. aprillil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuva söögikoha juures toimus kolme 19-aastase noormehe ja 33-aastase mehe vahel konflikt. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

29. aprillil teatati, et Kesklinnas Kaupmehe tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane naine abikaasat, 37-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

29. aprillil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuva kaupluse turvaruumis lõi pisivaras 24-aastast turvatöötajat ning põhjustas mehele vigastusi ning põgenes.

29. aprillil teatati, et Haaberstis Astangu tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane alkoholi tarvitanud mees terava esemega 41- ja 29-aastast meest ning tekitas neile tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni ning kannatanud toimetati kiirabi poolt haiglasse.

30. aprillil teatati, et kaks päeva varem lõi Pirital Vabaõhumuuseumi teel asuvas eramus 48-aastane mees 37-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

30. aprillil teatati, et Lasnamäel Arbu tänaval asuvas korteris põhjustas 51-aastane mees eksabikaasale, 48-aastasele naisele tervisekahjustusi.

30. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Vibu tänaval asuvas pargis lõi 43-aastane naine 41-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

Vargused

30. aprillil teatati, et Haaberstis Tuuliku teel seisnud Porsche Cayenne'ilt varastati veljed. Esialgne kahju on 2500 eurot.

30. aprillil teatati, et Kristiines Nepi tänaval asuvast eramust varastati sülearvuti, akupank, kõrvaklapid, sularaa ja teisi asju. Esialgne kahju on 1220 eurot.

30. aprillil teatati, et Kesklinnas Rüütli tänaval parkinud sõiduautost Škoda Yeti varastati kitarr, kaks kitarrivõimendit, trummipedaalid ja teisi asju. Esialgne kahju on 3280 eurot.

1. mail teatati, et Aia tänava maja eesruumist varastati jalgratas maksumusega 2500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. mail teatati, et Jüri alevikus Aruküla tee korteris löödi peretüli käigus 67-aastast naist.

Vargus

30. aprillil teatati, et Haabneemes Kaluri teel asuvast kõrvalhoonest varastati sularaha. Esialgne kahju on 368 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati politseile, et Tartus Vasara tänava korteris tungis tuttav mees alkoholi tarvitamise käigus tekkinud tüli ajal kallale 42-aastasele naisele. Naine pöördus tervisekontrolliks TÜ kliinikumi, kust ta peale esmaabi saamist koju lubati.

28. aprilli hommikul teatati politseile, et Tartus Pika tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 47-aastane mees 84-aastast ema. Meedikud andsid eakale naisele kohapeal esmaabi, misjärel ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda toimetati. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

29. aprillil öösel sai politsei väljakutse Tartus Soola tänava hotelli lähistele, kus omavahel olid tülli läinud naine ja mees. Politsei selgitas, et tüli käigus lõi alkoholijoobes 45-aastane mees 52-aastast naist. Politsei pidas lööja kinni ja viis ta kainenema. Meedikud vaatasid naise üle ning korrakaitsjad viisid ta ära koju.

Valgamaa

Vargus

1.mai keskpäeval teatati politseile, et Valgas Uuel tänaval on sisse murtud eramusse, kust varastati ehteid ja sularaha. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

1.mai öösel löödi Puka alevikus Pargi tänava eramu uksel 45-aastast meest. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Juhtumid piiril

29. aprillil kella 21 paiku märkasid piirivalvurid Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku ületus ühe paadi poolt suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Värska teenistuse mootorpaadipatrull pidas kontrolljoont ületanud aluse koos seal viibinud nelja isikuga kinni. Paati juhtinud 47-aastasele mehele määrati rahatrahv.

1.mai keskpäeval peatasid piirivalvurid Kallaste linnas kontrolliks sõiduauto Mercedes-Benz. Sõiduki ja selle juhi kontrollimisel avastati, et liiklusvahendil puudus tehnoülevaatus ja liikluskindlustus. Autoroolis olnud mehele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. aprillil teatati, et Vinni vallas Pajusti alevikus Linnu tänaval asuvas korteris tungis 18-aastasele neiule vähetuttav naisterahvas.

Vargused

28. aprillil teatati, et Rakveres Võidu tänaval asuva ettevõtte ruumist varastati sularaha 700 eurot.

1. mail teatati, et Rakveres Lembitu tänavale pargitud kaubikust varastati akutrell, padrunvõtmete komplekt, tööriided ja muud esemed. Lisaks varastati auto põrkeraud, esi- ja tagatuled, autoraadio, akud ja muid esemeid. Sõiduk sai kahjustada. Kahju kokku on 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja suhtes

1. mail teatati politseile naabritevahelisest tülist Kohtla-Järvel Aruserva tänaval. Tüli asjaosaline, 57-aastane mees lõi kella 17.10 ajal Aruserva tänaval asuva kortermaja trepikojas teenistuskohustusi täitvat 28-aastast patrullpolitseinikku. Mehe kinnipidamisel ründas 54-aastane naine tömbi esemega 25-aastast teenistuskohustusi täitvat patrullpolitseinikku. Politseiametnik tõrjus löögi ning haaras naiselt eseme. Ametnike rünnanud mees ja naine peeti kahtlustatavatena kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

30. aprillil teatati, et Jõhvis Kaare tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tungiti kallale 48-aastasele mehele ja 45-aastasele naisele. Meesterahvast löödi terariistaga. Kiirabi toimetas mõlemad isikud esmaabi andmiseks haiglasse.

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati, et Jõhvis Rakvere tänaval asuva meelelahutusasutuse juures lõid 35-aastast meest kaks tundmatut isikut.

28. aprillil teatati, et Narvas Malmi tänaval asuvas korteris lõi 46-aastast naist tema tuttav meesterahvas.

29. aprillil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval tungiti kallale alkoholijoobes 34-aastasele naisele. Naine toimetati tervisekontrolliks haiglasse.

29. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Ridaküla tänaval asuva maja juures tungiti kallale 37-aastasele mehele.

30. aprillil teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris ründas 58-aastast naist tema tütre abikaasa. Politsei pidas 32-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

30. aprillil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 58-aastast naist tema abikaasa. Politsei pidas 58-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

1. mail teatati, et Sinimäel Lastekodu tänaval paiknevas asutuses lõi 59-aastast naist 26-aastane noormees.

1. mail teatati, et Narvas Peeterristi-Kudruküla teel asuvas bussipeatuses peksti 41-aastast naist. Politsei pidas sündmuskohal kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

1. mail teatati, et Narvas 26. Juuli tänaval asuvas korteris ründas 42-aastast naist tema 44-aastane abikaasa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

28. aprillil teatati, et Narvas Energia tänaval asuvas kohvikus varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 320 eurot.

28. aprillil teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvas garaažiühistus tungiti sisse garaažiboksi ning varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 720 eurot.

28. aprillil teatati, et Sillamäel Kesk tänaval asuvast spordihoone riietusruumist varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 339 eurot.

Omavolilised sissetungid

28. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel tungiti ukseluku lõhkumise teel sisse Endla tänaval asuvasse korterisse.

30. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Kalevi tänaval asuvasse korterisse.

Juhtumid piiril

30. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1973. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Isiku kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud kolm kalendripäeva, neist kõik päevad Eest Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Isik suundus Vene Föderatsiooni.

1. mail saabusid Narva-1 piiripunkti 1993. aastal ja 1995. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja lisaks puudusid neil ka vajalikud dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

1. mail saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud kaheksa kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja ta suunati Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. aprilli keskpäeval sai politsei teate, et Audru vallas Lavassaare alevis tungiti kallale 53-aastasele mehele. Sündmuskohale saabunud meedikud viisid mehe tervisekontrolliks haiglasse. Peale esmaabi saamist pöördus kannatanu asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

Avaliku korra raske rikkumine

28. aprillil kella 15.30 paiku teatati politseile, et Pärnus Savi tänava ettevõtte territooriumil lõi 34-aastane mees sõnavahetuse käigus tuttavat 64-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks Pärnu haiglasse. Peale esmaabi läks kannatanu asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

28. aprilli hommikul teatati politseile, et Pärnus Akadeemia tänaval on sisse murtud kontorihoonesse, kust varastati sülearvuti koos arvutikoti ja muude tarvikutega. Kontorihoone teisest ruumist varastati kassasahtlis olnud sularaha ja mõned riided. Kahju on 329 eurot.

Raplamaa

Vargus

29. aprilli öösel teatati politseile, et Raplas Röa külas murti sisse eramusse. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Järvamaa

Kehalised väärkohtlemised
1. mail kella 16.30 paiku sai politsei teate, et Koeru vallas Ervita küla talumajas lõi 36-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise ajal puhkenud tüli käigus 35-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

30. aprillil sai politsei teate, et Paides Lille tänava majas lõi alkoholi tarvitanud 49-aastane mees 54-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Allikas: PPA 3.5.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.