Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Korteriühistuid oodatakse osalema "Hoolsa ühistu 2017" kampaanias (2017-05-04 14:48:14)

 

Tartu Korteriühistute Liit (TarKÜL) korraldab koostöös Tartu linnaga kevadise koristuse kampaania "Hoolas ühistu 2017", mis kestab tänavu kuni 22. juunini.

"Koostöös Tartu Korteriühistute Liiduga korraldatud kevadised koristuskampaaniad on olnud varasematel aastatel viljakad ja kutsun tänavugi kõiki linna korteriühistuid kaasa lööma. See on hea võimalus teha oma majad ja koduümbrused korda ning vabaneda üleliigsest kraamist," ütles abilinnapea Valvo Semilarski.

Kampaanias osalemine annab ühistule võimaluse tellida kevadkoristuse ajaks soodsama hinnaga prahikonteinereid. Soodushind kehtib 7 m 3 ja 10 m3 konteineritele. Eriti hea hinnaga saavad konteinereid tellida kampaanias osalevad korteriühistud, kes on Tartu Korteriühistute Liidu (TarKÜL) või Eesti Korteriühistute Liidu liikmed.

TarKÜList (tel 5566 1888) saab tellida ka abijõudu, kes aitavad laadida konteinerit ning koristada keldreid ja panipaiku. Samal telefonil saab tellida ka keldrikoristust tolmuimejaga (teenust osutab OÜ Juntson Haldus).

Kampaaniale registreerimine: info
@tarkyl.ee või telefonil 53427912 (Anne Valk).

 

Allikas: Tartu Linnvalitsuse 4.5.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.