Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 19. nädala eelinfo (2017-05-06 10:02:50)

 

Esmaspäev, 8. mai

· kell 12 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome Paldiskis (Kadaka tee) ühistulisele kalakomponentide tehasele nurgakivi panemisel.

Teisipäev, 9. mai

· kell 11 kohtub maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Rumeenia suursaadiku Daniela Mihaela Cămărăşaniga.

· kell 13 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome Maaeluministeeriumi suures saalis toimuval kalandusnõukogu istungil, kus tutvustatakse uuringut "Kutselise ja harrastuspüügi sektorite vahel võimalike vastuolude ja ühishuvide kaardistamine", Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 rakendamise hetkeseisu, Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise kalanduse prioriteete ja püügiandmete esitamise rakendust kaluritele (PERK).

Kolmapäev, 10. mai

·    10.-13. mai toimub Eesti Põllumajandusmuuseumis (Pargi 4, Ülenurme, Tartumaa) Rahvusvahelise Põllumajandusmuuseumide Assotsiatsiooni (AIMA) XVIII kongress CIMA 2017 teemal "Traditsioonid ja muutused - jätkusuutlik tulevik". AIMA eesmärk on teadvustada põllumajanduse tähtsust ühiskonnas põllumajanduse ajaloo kaudu ja soodustada muuseumide dialoogi maaelu teemade üle kogu maailma. Lisainfo: https://cima2017.eu/et/

·    maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai avab uue "Avatud Fondi" näituse Eesti Põllumajandusmuuseumis.

Neljapäev, 11. mai

· maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil ning kohtuvad Euroopa Parlamendi liikmetega, et arutada ühise põllumajanduspoliitika tulevikku ja Eesti eesistumise prioriteete.

Reede, 12. mai

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Saaremaal Tuule Grupi lihaveiste poegimislauda nurgakivi panekul.

· maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti avab Rahvusvahelise Põllumajandusmuuseumide Assotsiatsiooni (AIMA) XVIII kongressi CIMA 2017 "Traditsioonid ja muutused - jätkusuutlik tulevik" plenaarsessiooni, kus osalevad ka teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare ning peaspetsialist Liina Kaljula.

Laupäev, 13. mai

· AIMA kongressi raames toimuvad väljasõidud Lõuna-Eestisse ja Lääne-Virumaale.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi 5.5.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.