Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäevasündmused (2017-05-09 14:37:27)

 

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas neli avaliku korra rasket rikkumist, 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (kolm eluruumidest ja kolm sõidukitest), registreeriti üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati 11 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 285 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

8. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval lõi 20-aastane alkoholi tarvitanud mees 32-aastast meest ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

8. mail teatati, et Kesklinnas Villardi tänaval viskas 30-aastane alkoholi tarvitanud mees pudeliga 30-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni ning kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Kehaline väärkohtlemine

8. mail teatati, et Kesklinnas Laial tänaval asuvas hotellis lõi 43-aastane mees samaealist elukaaslast. Politseinikud toimetasid mehe ja naise asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

8. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel asuvast korterist varastati sularaha. Kahju on 2170 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. mail teatati, et Luigel Kõivu tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees 25-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Vargus

8. mail teatati, et Rae vallas Kadaka külas asuvast talumajast varastati televiisor, õhukompressor ja mootorsaag. Esialgne kahju on 440 eurot.

Juhtum piiril

8. mail väljastati sisenemiskeeld Princess Anastasia reisilaevaga Tallinnasse saabunud 1982. aastal sündinud mehele. Venemaa kodanikul puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mees lahkus õhtul sama laevaga Stockholmi.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

8. mail teatati, et Vinni vallas Viru-Jaagupi alevikus Kaasiku tänaval asuva korterelamu keldriboksist varastati jalgratas Fuji Traverse. Kahju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

8 mail teatati, et Narvas Daumani tänaval asuvas korteris ründas 79-aastast naist tema poeg. Politsei pidas 59-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

8. mail teatati, et Sillamäel Kalda tänaval asuva kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 250 eurot.

8. mail teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Olevi tänaval asuvasse korterisse ning varastati gaasiboiler. Kahju on 300 eurot.

8. mail teatati, et Narvas Vestervalli tänaval asuvast korterist varastati sülearvutid Asus ja Dell. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

8. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1976. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

8. mail avastas Vasknarva kordoni kaatripatrull Jaama jõest püügikeelu ajal nakkevõrgu. Võrk eemaldati veest ning toimetati kordonisse hoiule.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargused

7. mail varastati Vormsi vallas lukustamata sõiduautost 1485 eurot.

8. mail sai politsei teate, et Ridala vallas kauplusest varastati musta-oranži värvi robotmuruniiduk ja murutraktor. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

4. mai õhtul lõi 33-aastane mees Pärnu linnas Tallinna maanteel bussipeatuses 24-aastast meest, kes sai viga.

6. mai õhtul lõi 32-aastane mees Pärnu linnas Rüütli tänaval 28-aastast talle tuttavat naist.

Vargused

8. mail sai politsei teate, et Häädemeeste vallas Penu külas varastati metsatöömasinatest tööriistu, kütust ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

8. mai öösel sai politsei teate, et Pärnu linnas Papiniidu tänaval korterist varastati kaks sülearvutit. Kahju on 1600 eurot.

 

Allikas: PPA 9.5.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.