Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Looduskaitse Seltsi suve-ekskursioon "Setomaa loodus siin- ja sealpool piiri" (2017-05-20 07:46:02)

Looduse Omnibuss soovitab: Tallinna Looduskaitse Seltsi suve-ekskursioon "Setomaa loodus siin- ja sealpool piiri"

6.-9. juuli 2017

Neljapäevast retke marsruudil Tallinn-Võru-Luhamaa-Petseri-Irboska-Pihkva-Radaja-Piusa-Obinitsa-Varbuse-Tallinn juhendavad Siiri Toomik ja Enn Käiss.

Vaata lähemalt Tallinna Looduskaitse Seltsi kodulehelt Tallinnalooduskaitseselts.jimdo.com (info uuendamisel, täpsem info 20.05.2017) või tel. 5121 428; e-post: tallinn@elks.ee.

Looduse Omnibuss soovitab: retk "Sügis Lapimaal"

Loodusretked koostöös Looduse Omnibussiga
19.-24. septembril 2017

Lapimaa sügis on väga kaunis ja värvirikas. Pildigaleriid vaata siit. Küünlasarnased sihvakad kuused sirutuvad taeva poole, kuldkollased kased ning punaseks värvunud taimed muudavad Lapimaa sügise eriliseks.

Matkame tundrutes ning metsades, seikleme mägedel ja orgudes. Retk sobib suurepäraselt nii matkasellidele kui loodus- ja fotohuvilistele. Nelja täispäevaga kohapeal jäävad meie teele: Konttaineni mägi, Oulanka jõekärestik, Karhun- Kierros looduspark, Jyrävä kärestik, Kiutaköngase kanjon, Riisitunturi. Retked ei vaja erivarustust. Kes soovib, võib käimiskepid kaasa võtta.

Külastame ka Oulanka looduskeskust. Suur tõenäosus on näha põhjala uhkust - virmalisi, septembrikuu pimedad ööd on selleks nähtuseks soodsad. Õhtud sisustame sauna ja pildivaatlusprogrammiga.

Matkajuhiks on Kersti Lindström.

Reisiks on kõigi mugavustega buss, millega sõidame esimesel päeval läbi Soome Lapimaale, kuni oleme jõudnud polaarjoone lähistele Kuusamosse. Bussis kuumaveeaparaat, TV, CD/DVD.

Ööbimine mõnusates 10-kohalisestes loodusmajakestes (mökkid) Ruka suusakeskuse lähedal. Majades on saun, avar saal ja köök. Lisaks on majades pesumasin, riietekuivatuskapp, kamin, TV, WC, dush, põrandaküte.

Söögikordadeks jagame välja toidukraami, mida majakestes üheskoos valmistame.

Kogunemine 19. septembril 6.30 Tallinnas A-terminalis. Tagasi Tallinnas 24. septembril kell 22.30, A-terminalis.

Hind: 390 €

Hinnas sisalduvad laevapiletid, bussisõit, kohapeal söök 3x päevas, majutus, saun, matkajuht, Hannu Hautala keskuse külastamine.

Hinna sisse ei kuulu kindlustus.

Täiendav info registreerunutele. Registreerimiseks vajalikud: nimi, sünniaeg, kontakttelefon, e-posti aadress ja broneerimistasu 50 eurot Loodusretkede kontole 10. maiks 2017. Kogu summa 20. augustiks 2017.

Arve tasumine: Loodusretked OÜ a/a EE961010220074261014, selgitusse märkida "Lapimaa 2017 sügis" ja osaleja nimi.

Info ja registreerimine ning kindlustus: Kersti, tel. +372 51 29 777, kersti@loodusretked.ee.

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.