Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 22. nädala eelinfo (2017-05-29 07:14:46)

Esmaspäev, 29. mai

· Keskkonnaministeeriumi asekantsler Harry Liiv ja ministeeriumi delegatsioon viibivad esmaspäevast kolmapäevani visiidil Moldovas. Visiidil tutvustatakse Eesti keskkonnapoliitikat ning räägitakse muuhulgas ka välisõhu kaitse, keskkonnamõju hindamise ja veekaitse teemadel.

· Algusega kell 16 toimub Luitemaa looduskaitseala ja Luitemaa hoiuala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosolek Häädemeeste Seltsimajas.

Reede, 2. juuni

· Keskkonnaminister Marko Pomerants esineb ettekandega Tamsalu kultuurimajas toimuval paekonverentsil.

Laupäev, 3. juuni

· Algusega kell 10 toimub Kuusalu rahvamajas Lahemaa rahvuspargi, Vihula ja Kuusalu valdade külade värvikampaania "Lööme külad lille" värvikoolitus kohalikele elanikele.

Pühapäev, 4. juuni

· Algusega kell 10 toimub värvikampaania "Lööme külad lille" raames Lahemaa värvikoolituse praktika Joaveski küla Pärlpapivabriku töölistemajas, kus hoone saab uue ilme linaõlivärviga.

· Algusega kell 12 toimub Tallinna Loomaaia keskkonnahariduskeskuses auhinnaüritus, kus keskkonnaminister Marko Pomerants autasustab Keskkonnakäpa ning noore looduskaitsja märgi laureaate.

· Kell 12-16 saab Eesti Loodusmuuseumis Tallinna Vanalinna päevade raames mängida loodusteemalisi õuemänge ning avatud on ka kohvik. 31 maist kuni 4. juunini 2017 toimuvad vanalinna päevad on järjekorras 36ndad ning nende juhtmõtteks on "Noor vanalinn".

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.