Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Opositsioon algatas Sven Sesteri umbusaldamise (2017-05-30 07:47:26)


29.05.2017. a. kogunenud Reformierakonna, Vabaerakonna ja EKRE riigikogu fraktsioonide juhid otsustasid alustada allkirjade kogumist IRL-i kuuluva rahandusministri Sven Sesteri umbusaldamiseks.

Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri hinnangul väärib kogu valitsus eesotsas peaminister Jüri Ratasega umbusaldamist.

„Peaministri valikud valitsusjuhina ja Keskerakonnas toimuv oleks piisav alus ka peaministrile umbusalduse esitamiseks, ent hetke suurim probleem on siiski Eesti riigi võlgadesse viimine, uued maksud ja ettevõtluskeskkonna lõhkumine. Seetõttu otsustasime alustada allkirjade kogumist rahandusministri umbusaldusavaldusele,“ ütles Pevkur.

Vabaerakonna esimehe Artur Talviku sõnul näitab Sven Sesteri põhimõtteline meelemuutus eelarvetasakaalu osas, et selline inimene Eesti rahandust juhtida ei saa. „Olukord on skisofreeniline, kus Sester erinevates koalitsioonides on oma vaateid muutnud diametraalselt,“ märkis Talvik.

EKRE esimees Mart Helme ütles, et rahandusminister on tõestanud oma ebakompetentsust ja vastutustundetust riigi rahanduse korraldamisel. „Majanduse tõusulaine ootuses ei saa selline minister valitsuses jätkata,“ lausus Helme.

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.