Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei hoiatab Weekend festivali piletipettuste eest (2017-06-01 00:26:13)


30.05.2017. a. pöördus politsei poole inimene, kes andis teada, et oli tasunud ettemaksu Weekend festivali passide eest, aga piletid temani jõudnud ei ole.

Politsei poole pöördus teisipäeval inimene, kes soovis 11. mail osta internetist Weekend Festival Balticu kolme ja kahe päeva passid. Naine leppis kauplejaga kokku, et maksab esialgu 90 eurot ning saades piletid kätte tasub ka teise osa summast. Peale ülekande teostamist lubas kaupleja postiteenusega festivalipassid välja saata, mida ta aga senini teinud ei ole. Hiljem ei ole müüjaga enam ühendust saada õnnestunud.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Kontsi sõnul tuleb läbi vahendajate piletiostul olla ettevaatlik. "Piletite ostmisel soovitame kasutada ametlikke pakkujaid. Kindlasti tuleks vältida veebiülest kauplemist, kus puuduvad garantiid, et makstud raha eest ka reaalselt õigeid pileteid pakutakse. Selleks, et mitte pettuse ohvriks langeda, soovitan enne ostu sooritamist kontrollida kaupleja tausta ja tehingud viia läbi kohtades, kus saab pileti kehtivust koheselt järele vaadata," lisas Konts.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel sellest koheselt teatada numbril +372 5343 5613.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.