Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kalvi Kõva: rahandusminister tegutseb alati koalitsiooni nimel (2017-06-03 09:17:16)


„Reformierakond peaks mäletama, sest Sven Sester juhtis riigi rahandust ka eelmise valitsuse ajal, et rahandusminister esindab koalitsiooni majandus- ja rahanduspoliitilisi valikuid,“ kommenteeris sotsiaaldemokraatide parlamendifraktsiooni esimees Kalvi Kõva reformierakondlaste täna Riigikogu menetlusse antud umbusaldusavaldust rahandusminister Sven Sesterile.

„Praeguse valitsuse eesmärgiks on ühiskonnas ebavõrdsuse vähendamine, mis tähendab ka näiteks 500-eurost tulumaksuvaba miinimumi, suuremaid lastetoetusi, kindlustunnet põllumeestele, paremaid ühendusi Eestis, tugevamaid omavalitsusi – see kõik on kolme koalitsioonierakonna kokkulepe, et tõsta meie inimeste elujärge ja kindlustunnet. Nende eesmärkideni ei jõua tõesti Reformierakonna majanduspoliitiliste dogmadega, mida praegune valitsusliit ei kavatsegi teha,“ sõnas Kalvi Kõva.

„Ka eile selgunud esimese kvartali muljetavaldav 4,4-protsendiline majanduskasv jätab koalitsiooni poliitika vastutustundlikkuse rajale, sellele rajale, mis vähendab Eestis ebavõrdsust ning suurendab võimalikult paljude inimeste toimetulekut,“ kinnitas sotside fraktsioonijuht Kalvi Kõva.

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.