Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
15. juunil kell 17 Kadrioru suvehooaja avamine (2017-06-06 09:55:25)

15. juunil avatakse Kadrioru Suvi 2017 koos Tallinna Kammerorkestri ja Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkestriga.

Järgmisel neljapäeval avab Kadrioru Park taas suvehooaja mis toob endaga kaasa üritusi ja tegevusi tervele perele läbi suve ning päädib iga-aastase suurüritusega Valgus kõnnib Kadriorus.

Selleaastasel Kadrioru hooaja avamisel musitseerib lausa kaks orkestrit. Kell 17.00 astub lavale Tallinna Kammerorkester koos dirigent Risto Joosti ning solistide Triin Ruubeli ja Lasse Joametsaga viiulil. Esitamisele tulevad: Antonio Vivaldi viiulikontsertide tsükkel „Aastaajad“ ja Astor Piazzolla „Buenos Airese neli aastaaega“.

Edasi võtab lava üle Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkester ja dirigent Sirly Illak-Oluvere kes pakuvad publikule veidi kergemat pargimuusikat.

Suve jooksul on kõigil huvilistel võimalik osa saada veel mitmetest kontsertidest, ekskursioonidest ja tähtpäevades nii Kadriorus kui mujal ning kõigi sündmuste kohta leiab lisainfo Kadrioru Pargi kodulehelt www.kadriorupark.ee

Kontsert on kõigile tasuta.

Allikas: Kadrioru Park


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.