Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Seoses eesistumisega suurendab politsei dokumentide kontrolli sadamates ja lennujaamas (2017-06-09 09:42:13)


Seoses Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisega palub Politsei- ja Piirivalveamet lähiriikidesse reisijatel vaadata üle oma reisidokumentide kehtivusaeg ning reisile minnes pass või ID-kaart käepärast hoida
.

Põhja prefektuuri piirivalvebüroo juhi Ivo Utsari sõnul võib juba praegu seoses eesistumise kohtumistega näha nii sadamates kui ka lennujaamas täiendavaid patrulle, kes kontrollivad pisteliselt nii reisijaid kui ka sõidukeid ja nende dokumente. "Selleks, et kontrollid sujuks võimalikult ladusalt on reisile minnes või sealt saabudes oluline kaasas kanda kehtivat reisidokumenti, passi või ID-kaarti. Pelgalt juhiloast naaberriiki reisimiseks ei piisa. Samuti tasuks Tallinnas nii laevalt tulles kui ka laevale minnes tavapärasest pisut rohkem aega varuda," ütles Utsar.

Lisaks pöörab PPA ühes koostööpartneritega tähelepanu sellele, et reisijate valduses ei oleks ohtlikke esemeid või materjale, mille vedu nõuaks õhu-või mereteed kaudu eriluba või on hoopis keelatud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.