Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veterinaar- ja Toiduamet arutas loomakaitsjatega tõhusamaid vihjetele ja rikkumistele reageerimise v (2017-06-10 08:07:49)


Veterinaar- ja Toiduamettutvustas Eesti Loomakaitse Liidu, Eesti Loomakaitse Seltsi ning loomade eestkoste organisatsiooni Loomuse esindajatele uuenevat vihjete esitamise ja menetlemise korda ning erinevate osapoolte võimalikku kaasatust, mis aitab tulevikus operatiivsemalt reageerida ka loomade väärkohtlemise juhtudele.


"Loodame loomakaitse organisatsioonidega koostööd teha eelkõige rikkumiste avastamise osas. Samuti saame teha koostööd lemmikloomapidajate harimises loomapidamise nõuete osas, et ennetada võimalikke rikkumisi. Ära unustamata tagajärgedega tegelemist, tuleb rohkem tähelepanu pöörata põhjustele, tegeleda ennetamisega" ütles Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda.

Toitu, loomi ja loomakaitset puudutavaid kaebuseid saab esitada e-posti teel kaebus@vet.agri.ee, täites vastava vormi meie kodulehel http://www.vet.agri.ee/?op=ask3 või helistades telefonil 605 4750 (vastab automaatvastaja).

Kaebus peab sisaldama võimalikult täpset kirjeldust kaebuse kohta, võimalusel ka fotot, võimalikult täpset sündmuse aadressi ning sündmuse juhtumise kuupäeva. Vajalik on ka kaebuse esitaja nimi ning kontakt, et saaksime vajadusel küsida täpsustavaid küsimusi. Vihje esitajale garanteeritakse anonüümsus.

Allikas: Veterinaar- ja Toiduameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.