Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 24. nädala eelinfo (2017-06-12 07:27:01)


Esmaspäev, 12. juuni

· Keskkonnaameti looduskaitse nõunik Kaja Lotman osaleb esmaspäevast kolmapäevani Brüsselis toimuval Europarci seminaril "Partnerships for biodiversity: European policies and the role of Protected Areas".

· Keskkonnaministeeriumi külastab Ukraina keskkonnaorganisatsioonide esindajate delegatsioon. Eestisse tulevad ukrainlased uurima häid kodanikuühiskonna- ja kogukonnapraktikaid, samuti seda, kuidas toimub omavalitsuste ja vabaühenduste omavaheline koostöö. Lisaks tutvutakse KIKi toetuste, sh kvoodimüügi süsteemi ja Negavati konkursiga.

Teisipäev, 13. juuni

· Algusega kell 15 toimub Kasti maastikukaitseala kaitse-eeskirja muutmise eelnõu avalik arutelu Keskkonnaameti Kuressaare kontoris (Tallinna 22, Kuressaare), kus tutvustatakse eelnõu avaliku väljapaneku jooksul laekunud küsimusi ja ettepanekuid ning eelnõu viimast seisu. Arutelule on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud ja teised huvitatud osapooled.

Lisainfo: Riina Noormägi, Keskkonnaameti kaitse planeerimise spetsialist, 452 7755, riina.noormagi@keskkonnaamet.ee.

· Algusega kell 17 esitleb Eesti Instituut loodusmuuseumi hoovis uut inglise keelset trükist "Estonian Nature".

· Teisipäeval ja kolmapäeval toimub Eesti Loodusmuuseumis Väikeste Teadlaste venekeelne linnalaager. Kahepäevane linnalaager on mõeldud 9-12 aastastele lastele ning laagri teemaks on putukad.

· Teisipäevast reedeni toimub 1., 2. ja 3. klassi õpilastele suunatud lastelaager "Kaheksa ühe hoobiga", kus saab nelja päeva jooksul osaleda kaheksa Tallinna vanalinnas asuva muuseumi (sh Eesti Loodusmuuseumi) ja keskuse tegevuses.

· Keskkonnaamet korraldab 13.-20. juunini poollooduslike koosluste hooldamise toetuse taotlejatele koolitused, kus antakse ülevaade poollooduslikest kooslustest, nende väärtustest ja hooldamissoovitustest, samuti hooldamistoetuse nõuetest. Koolitustele on oodatud osalema uue kohustuse võtnud PRIA poolloodusliku koosluse hooldamise toetuse taotlejad.

Kolmapäev, 14. juuni

· KIKi juhataja Veiko Kaufmann, toetuste üksuse juht Priit Parktal, järelevalve üksuse juht Imbi Uusjärv ja projektikoordinaator Eduard Sizov ning Keskkonnaministeeriumi peaspetsialist Hannes Aarma osalevad kolmapäevast reedeni Lätis Liepajas toimuval 7. Balti riikide keskkonna valdkonnaga tegelevate rakendusüksuste/rakendusasutuste kokkusaamisel.

Reede, 16. juuni

· Sagadi metsamuuseum tähistab 30. juubelit. Ettekannetega tutvustatakse Sagadi metsamuuseumi lugu ning tänast muuseumide maastikku ja rolli. Avatud on näitus Sagadi metsamuuseumi loomisest tänapäevani.

· Reedest pühapäevani toimub Lahemaal puupaatide koolitus, mille eesmärgiks on õppida tundma Põhja-Eesti puupaate, nende restaureerimist ja uute paatide ehitamist. Kavas on paatide restaureerimispraktika, teemakohased loengud ja töötoad.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.