Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 24. nädala eelinfo (2017-06-12 07:28:30)
 



Maaeluministeeriumi 24. nädala eelinfo

Esmaspäev, 12. juuni

· maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Luksemburgis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

· maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Luksemburgis Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Phil Hoganiga. Kohtumisel on kõne all Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise prioriteedid. Samuti on ministril kahepoolsed kohtumised Poola põllumajandusministri Krzysztof Jurgieliga ja Tšehhi põllumajandusministri Marian Jurečkaga.

Kolmapäev, 14. juuni

· maaeluminister Tarmo Tamm ja kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron kohtuvad Eesti visiidil oleva Saksamaa Liitvabariigi põllumajandusministri Christian Schmidtiga, kellega räägitakse Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumisest, Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevikust ja kahepoolse koostöö edendamisest.

· maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Euroopa Maaomanike Organisatsiooni (European Landowners' Organization) esindajatega. Kohtumise aruteluteemadeks on Eesti Euroopa Liidu eesistumine, Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik, taimekaitse ja uued tehnoloogiad ning maa kättesaadavus.

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osalevad Viljandis Pärimusmuusika aidas (Tasuja puiestee 6) toimuval mahemajanduse tervikprogrammi raames toimuval toidu, põllumajanduse ja maaelu toimkonna kohtumisel.

Neljapäev, 15. juuni

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osaleb 15.-16. juunil Maaeluministeeriumi suures saalis toimuval Põhja- ja Baltimaade väetisealasel kohtumisel. Esimesel päeval arutatakse uue väetisetoodete määruse teemadel ja teisel päeval tegeletakse järelevalveasutuste küsimustega.

Reede, 16. juuni

· maaeluminister Tarmo Tamm, Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Ugala teatris (Viljandi, Vaksali 7) toimuval Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) suurkogul. Minister Tarmo Tamm annab suurkogul kätte Eesti Põllumeeste Keskliidu teenetemärgi "EestiMAA Heaks".

· kell 11 osalevad teadus- ja arendusosakonna juhtaja Külli Kaare ja peaspetsialist Kairi Andresson-Mikkor osalevad Jänedal Maamajanduse Infokeskuses toimuval põllumajanduskultuuride geneetilise ressursi kogumise ja säilitamise teemalisel töökohtumisel, kus arutatakse kahepoolseid koostöövõimalusi.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.