Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2017-06-12 16:37:41)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 147 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 1 tapmine, 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 9 avaliku korra rasket rikkumist ja 57 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist, 38 vargust (5 eluruumidest ja 2 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 17 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 24 inimest. Tabati 41 alkoholijoobes sõidukijuhti ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 416 väärtegu.

Piirilt väljastati 17 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Registreeriti 4 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

9. juunil lõi Kesklinnas A Le Coq Arena staadionil lõi 27-aastane mees turvatöötajat ja põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. juunil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõi 18-aastane mees 24-aastast meest ning põhjustas talle valu. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

10. juunil teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval lõid kolm tundmatut meest 44- ja 37-aastast meest ning põhjustasid neile valu.

10. juunil teatati, et Lasnamäel J. Smuuli teel asuvas kaupluses lõi 30-aastane naine 32-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

10. juunil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval toimus bussis tundmatu mehe ja 58-aastase mehe vahel rüselus, mille tagajärjel sai vanem mees viga.

10. juunil teatati, et 19-aastasel mehel toimus Õismäel tuttavatega alkoholi tarvitades konflikt, mille tagajärjel sai ta vigastada.

11. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Madala tänaval asuva maja ees lõi tundmatu mees 27-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel lõi tuttav 31-aastast meest ning põhjustas talle valu.

10. juunil teatati, et Suur-Karja tänaval lõi 34-aastane mees abikaasat ning põhjustas 31-aastasele naisele vigastusi. Mõlemad pooled olid sündmuse hetkel joobes.

10. juunil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris lõi 23-aastane mees elukaaslast ning põhjustas talle vigastusi.

10. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas baaris toimus kahe mehe vahel kähmlus, mille tagajärjel sai 42-aastane mees viga.

10. juunil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees 57-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval toimus alkoholi tarvitanud eksabikaasade vahel konflikt, mille tagajärjel põhjustasid 40-aastane mees ja 36-aastane naine teineteisele valu.

11. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees 64-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

11. juunil teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuva maja ees lõi 28-aastane mees 22-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vägivald võimuesindaja vastu

9. juunil teatati, et Kesklinnas Ravi tänaval lõi haiglasse toimetatud varas politseinikku ning põhjustas talle valu. Korrakaitsjad pidasid kinni 49-aastase mehe.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. juunil teatati, et Maardus Avaral tänaval asuvas baaris löödi 36-aastast meest ning põhjustati talle valu.

Kehaline väärkohtlemine

11. juunil teatati, et Maardus Kasstatra teel asuvas eramus lõi 34-aastane mees 32-aastast naist ning tekitas talle vigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juuni hilisõhtul teatati politseile, et Ahja jõe kaldal lõi 26-aastane mees tüli käigus 17-aastast noormeest. Meedikud andsid kannatanule esmaabi ning peale seda toodi noormees asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Tartumaa

Omavoliline sissetung

10. juuni öösel sai politsei teate, et Tartus sisenes võõras mees omaniku teadmata Elva tänava korterisse. Politsei pidas korteris kinni joobes 57-aastase mehe ning viis ta kainenema. Sündmuskohal selgitas politsei, et korteris midagi lõhutud ei olnud, ent täpsemad üksikasjad on veel selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

10. juuni varahommikul avastati, et öö jooksul on Valga linnas Kesk tänaval seisnud Volkswageni furgoonist varastatud kolm Stihli võsalõikurit. Kahju on 3200 eurot.

Viljandimaa

Tapmine

10. juuni keskpäeval leiti Viljandi vallas Viiratsi alevikus kohaliku järve lähistelt 17-aastase neiu surnukeha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 21-aastase mehe. Noore naise surnukeha saadeti surmapõhjuste väljaselgitamiseks kohtuarstlikule lahangule.

Juhtumid piiril

9. juunil paarkümmend minutit enne keskpäeva helistas Peipsil paadiga hätta sattunud 74-aastane mees piirivalvuritele ning palus abi. Nimelt oli mehe paadimootor lakanud töötamast ning abipalujal puudus võimekus omal jõul kaldale jõudmiseks. Kalurile appi tõtanud Varnja piirivalvurid leidsid seisva mootoriga paadi kaldast umbes 3 kilomeetri kaugusel, paadis oli kaks meest. Piirivalvurid võtsid mehed patrullkaatrile, rikkis mootoriga paadi alusele sleppi ning suundusid kaldale. Meditsiinilist abi kumbki meestest ei vajanud.

9. juuni õhtupoolikul saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli Läti numbrimärgiga sõiduauto Volkswagen Sharan, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid sõidukist tsiviilkäibes keelatud noa. Auto roolis olnud mees anti üle tolliametnikele, kes keelatud eseme konfiskeerid ning mehele rahatrahvi määrasid. Peale menetlustoiminguid lubati isikul Eesti riiki siseneda.

10. juuni hommikul tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 18-aastasel Tadžikistani Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikule väljastatud Leedu Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juunil teatati, et Rakveres Laada tänaval tungiti kallale 52-aastasele mehele. Kiirabi toimetas mehe arstiabi andmiseks haiglasse. Sündmuse kõik asjaolud, sealhulgas asjaosaliste isikud on hetkel selgitamisel.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. juunil teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval asuva meelelahutusasutuse juures tungiti kallale 31-aastasele mehele. Politseile on teo arvatavad toimepanijad teada.

Röövimine

9. juunil teatati, et Narvas Peterburi maanteel asuvas pargis löödi 15-aastast noormeest. Poisilt võeti kõrvaklapid, maksumusega 8 eurot ning keelduti neid tagastamast. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni kaks meest, 21-aastase ja 22-aastase.

Kehalised väärkohtlemised

10. juunil teatati, et Sinimäe alevikus Aia tänaval asuvas korteris lõi 22-aastast naist tema alkoholijoobes abikaasa, 22-aastane mees.

11. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuva kortermaja trepikojas tekkinud konflikti käigus lõi 35-aastast meest tuttav 42-aastane mees.

Vargused

9. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Ringi tänaval asuvast korterist varastati neli radiaatorit, elektrikaabel ja soojendi. Kahju on 390 eurot.

9. juunil teatati, et Narvas Äkkeküla terviserajalt varastati sinna istutatud kaks elupuud ja kaks hõbekuuske. Kahju on 800 eurot.

11. juunil teatati, et Jõhvis asuvas aiandusühistus Koit Rohuaia tänaval paiknevast hoonest varastati murutrimmer ja tööriistad. Kahju on 352 eurot.

11. juunil teatati, et Narvas Vana-Joala teel asuvast garaažiboksist varastati neli talverehvi ja velge, puurmasin Bosch, keevitusaparaat, mutrikeerik, akutrell Metabo, kütust ja tööriistu. Kahju kokku on 1660 eurot.

Juhtumid piiril

9. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1988. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isiku passis olid võltsitud Ungari ja Rumeenia piiriületustemplid. Isik üritas varjata seadusliku aluseta Schengeni territooriumil veedetud aega. Isiku viisa tunnistati kehtetuks ning talle määrati makse riigituludesse. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

10. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1942. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

11. juunil toimus Narva jõel ebaseaduslik piiriületus Eesti Vabariigist Vene Föderatsiooni ja tagasi. Paat oli registreeritud Eesti Vabariigis. Mustajõe teenistuse ametnikud pidasid kinni paati juhtinud 1954. aastal sündinud mehe ja toimetasid ta menetlustoimingute läbiviimiseks Mustajõe teenistuskohta. Mehele määrati rahatrahv.

11. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1973. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli oma viisa lubatud piires Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

10. juunil teatati, et Pärnus Jannseni tänaval soovib alkoholijoobes 38-aastane mees omavoliliselt kinnisele paadisillale minna. Korrakaitsjate saabudes keeldus kahtlustatav oma andmeid politseiametnikele andmast ning meest hakati politseisõidukis jaoskonda transportima. Sõidu ajal lõi joobes mees politseisõidukit juhtinud politseiametnikku jalaga kuklasse. Kuriteos kahtlustatav peeti kinni ning toimetati kainenema.


Vargused

11. juunil sai politsei teate, et Pärnu linnas Aisa tänavalt on 44- aastase mehe pükste taskust varastatud pangakaart ja mobiiltelefon IPhone 7 Gold, mille imei on 359206072452279. Vargusega tekitati kahju 889 eurot.

10. juunil sai politsei teate, et Pärnus asuvast veekeskuse riietusruumi lukustatud kapist on varastatud rahakott Bally, milles oli sularaha 2100 eurot, kannatanu isiklikud dokumendid, sõiduauto Toyota Land Cruiseri ja mootorratta BMW registreerimistunnistused. Vargusega tekitati varalist kahju 2665 eurot.

9. juunil teatati politseile, et Pärnus Vee tänaval asuvast rattahoidjast on varastatud lukustamata musta värvi jalgratas, mille raaminumber on 7700108819-044. Vargusega tekitatud kahju on umbkaudu 441 eurot.


Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juuni sai politsei teate, et Kuressaares asuvas korteris lõi 63-aastane joobes mees oma 63-aastast elukaaslast, kes sai viga. Kuriteos kahtlustatav peeti kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.