Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
15. juunil kell 17 Kadrioru suvehooaja avamine (2017-06-14 12:00:01)

Homme 15. juunil kell 17 astub lavale Tallinna Kammerorkester koos dirigent Risto Joosti ning solistide Triin Ruubeli ja Lasse Joametsaga viiulil. Esitamisele tulevad: Antonio Vivaldi viiulikontsertide tsükkel „Aastaajad“ ja Astor Piazzolla „Buenos Airese neli aastaaega“. Edasi võtab lava üle Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkester ja dirigent Sirly Illak-Oluvere, kes pakuvad publikule veidi kergemat pargimuusikat.

21. juulil tähistatakse Kalamaja kalmistupargi taasavamist ja kell 19 esineb ansambli Traffic akustilise kontserdiga. 

22. juulil tähistab Kadriorg 299. sünnipäeva ja tegevusi pakume nii väikestele kui ka suurtele. Traditsiooniliselt toimuvad lossiaia mängud, päevastel kontsertidel võib kuulda erinevaid kodumaiseid esinejaid nagu Kadri Voorand koos Estonian Cello Ensemble'iga ja Pille Lille Muusika Fondi kontserti, kus esitatakse katkendeid tuntud ooperitest. Samuti toimuvad päeva jooksul tegevused veel Kadrioru kunstimuuseumis, Peeter I majamuuseumis, Eduard Vilde muuseumis ja Lastemuuseumis Miiamilla.

10. augustil võib Kadrioru pargi Kontserdiväljakul kuulda ooperimuusikat, kell 19.00 algaval Alion Balticu ooperimuusika festivali avagaalal “Armastus Itaalia moodi!”
Üles astuvad solistid maailma juhtivatest ooperiteatritest: Metropolitan Opera, La Scala, Peterburi Maria teater, Eesti Rahvusooper Estonia ja mitmed teised; sümfooniaorkester Molodechno Valgevenest. Giacomo Puccini rollis armastatud saatejuht, kunstnik ja muusik Mart Sander. Esitamisele tuleb muusikat Puccini, Verdi, Donizetti ja Bellini ooperitest.
Kontsert on tasuline ja piletid on saadaval www.piletilevi.ee

25. augustil lõppeb 2017. aasta Lillefestival ja suure iga-aastase lillepeo lõpetab Lenna kontsert. Lõputseremoonial tänatakse osalejaid ja külalisi ning premeeritakse parimaid teemaaedu. Kindlasti kuulutatakse ka välja käesoleva aasta rahvalemmik ning antakse teada järgmise aasta lillefestivali aedade teemad.
 
Aasta lõpetab traditsiooniliselt festival Valgus kõnnib Kadriorus, mis sellel aastal juhatab sisse Kadrioru 300 juubeli ja pakub silmailu lausa kahel järjestikusel päeva. 
20-21. septembril on võimalik vaadelda Kadrioru pargis erinevaid väljapanekuid ja valguslahendusi ning kuulata saab taas tuntud kodumaa muusikuid.
 
Terve suvi läbi toimuvad ka Jalutuskäigud Kadriorus nii eesti kui vene keeles ja eestikeelseid jalutuskäike juhib Kadrioru Pargi muuseumi kuraator Elle Pent ja venekeelseid teabejuht Susanna Olshevskaya.

Lisainfot jalutuskäikude ja kõigi muude ürituste kohta pargi kodulehelt www.kadriorupark.ee

Allikas: Kadrioru Park teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.