Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAAELUVÕRGUSTIK: Võrgukiri nr 23 (2017-06-29 09:40:56)

FOOKUSES: Euroopa Liidu tegevused Arukate Külade raames

2016.a septembrikuu alguses kogunes Corki Iirimaale kokku 340 maapiirkonna arendajat, et üheskoos kavandada Euroopa Liidu maapiirkondade tuleviku visiooni.
 

Cork 2.0 deklaratsioon "Parem elu maapiirkondades" koondab kokku ootused ja lootused seoses maapiirkondade arenguga. See hõlmab endas tulevikuprioriteete. Suunab poliitikute tähelepanu sellele, kuidas ületada maa- ja linnaliste piirkondade vahelist digitaalset lõhet, ning kuidas arendada ühenduvuse ja digitaliseerimise potentsiaali maapiirkondades.
 

Palju tähelepanu pöörati ka vajadusele terviklike lähenemiste vastu ning oluliseks peeti erinevate poliitikate koostoimimist, mis aitaks neid täiendada ja luua tihedamaid sidemeid.

 

Antud dokumendi eesmärgiks on tutvustada erinevaid tegevusi seoses tuleviku küladega. Selle panid kokku erinevad Euroopa Komisjoni peadirektoraadid (Directorates General - DG) ning see tugineb ühisele visioonile seoses Euroopa piirkondade tasakaalustatud arenguga ning vajadusele tuua välja maapiirkondade ja külade arenguga seotud väljavaated.

Arukaid külasid ei saa eraldada ja need peaksid olema kooskõlas laiemate regioonide ja piirkondade arengustrateegiatega. Eesmärkide saavutamiseks on oluline tugevdada maapiirkondade ja linnade vahelisi seoseid.

Lugu saad edasi lugeda SIIT...

Võrgukirja saab edasi lugeda SIIT...

Allikas: Maamajanduse Infokeskuse teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.