Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesistumisperioodil piiratakse õhusõidukite liikumist Kultuurikatla ümbruses (2017-06-30 08:31:26)


1. juulist kuni aasta lõpuni piiratakse Kultuurikatla läheduses õhusõidukite ja droonide lendamist.

Kuna Kultuurikatel on eesistumise kõrgetasemeliste ürituste peamine toimumispaik, siis kehtestatakse järgnevaks poolaastaks selle ümbruses õhusõidukite, sealhulgas droonide, kasutamise piiranguala, mille raadius on 300 meetrit ja kõrgus 500 jalga (umbes 152 meetrit).Ilma Politsei- ja Piirivalveameti eelneva kooskõlastuseta ei ole õhusõidukitel lubatud piirangualasse siseneda. Piirang ei kehti regulaarlendudele, otsingu- ja päästelendudele ning meditsiinilendudele.

Õhusõidukite kasutajad, kes soovivad järgneval poolaastal piirangualas lennata, peavad vähemalt kaks päeva enne planeeritud lendu esitama PPA-le vastava taotluse. Taotlus tuleb saata aadressile droon@list.politsei.ee ja selles peab sisalduma info taotleja, õhusõiduki ja planeeritava lennu kohta. Droonide kasutajatel on antud perioodil piiranguala kasutamiseks vajalik ka tavapärane Lennuameti kooskõlastus.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.06.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.