Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Tartus kodust lahkunud 79aastast Ridat (2017-07-03 13:10:28)


Rida

Politsei palub kaasabi selgitamaks Tartus oma kodust lahkunud 79aastase Rida asukohta, keda viimati nähti umbes kaks nädalat tagasi.

Viimati nähti naist umbes kaks nädalat tagasi oma kodu juures Tartus Lääne tänava korrusmaja trepikojas. Mõni aeg hiljem, kui korteriühistu esindajad asusid naist otsima, oli naise korteriuks lukust lahti ja naist kodus ei olnud. Politseile teadaolevalt on naisel tervisega probleeme, mistõttu võis ta kodust lahkudes hätta sattuda. Naise lähedasi ja tuttavaid siinkandis teada pole, sest proua elas eraklikult ning naabritega ei lävinud.

Korterit kontrollides selgitas politsei, et naise telefon on kodus, mistõttu ei saa tema asukohta positsioneerida. Samuti ei kasuta proua pangakaarti, mispärast pole teada, kas ta on kusagil selle viimase kahe nädala vältel tehinguid teinud.

Politsei kontrollis haiglate nimekirju selgitamaks, kas proua võib olla terviseprobleemide tõttu haiglaravil, kuid ühestki raviasutusest teda pole leitud. Arvestades tema tervislikku seisundit, käivitas politsei otsingud, et naise asukoht selgitada ja veenduda, kas temaga on ikka kõik hästi.

Umbes 160 cm pikk Rida on kõhnema kehaehituse ja hallide sirgete õlgadeni juustega. Paraku pole teada, mis tal kodust lahkudes seljas võis olla.

Kõigil, kel on abistavat infot Rida asukohast või on kirjeldusele vastavat naist kusagil näinud, palutakse sest teada anda hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.