Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-04 12:43:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 23 varavastast kuritegu, sealhulgas 12 vargust (üks eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine.

Viies inimvigastustega liiklusõnnetuses hukkus kaks ja sai vigastada kuus inimest. Tabati 20 alkoholijoobes juht. Registreeriti 320 väärtegu.

Piiril väljastati üheksa sisenemiskeeldu ja üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Eesti Vabariigist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

3. juulil teatati, et Kesklinnas Solarise keskuses lõi 28-aastane mees 25-aastast turvameest ning tekitas talle valu.

Kehaline väärkohtlemine

3. juulil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 46-aastane mees 37-aastast naist ning 21-aastast meest. Konflikti käigus sai naine ja 21-aastane mees viga. Politseinikud pidasid 46-aastase mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 1. juulil lõi 23aastane mees Kanepi vallas kortermaja juures 18aastasele mehele rusikaga näopiirkonda.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. juuli öösel sai politsei väljakutse Tartus Kastani tänavale korterisse, kus 42aastane mees lõi korduvalt oma 24aastast abikaasat. Meedikud andsid naisele esmaabi. Politsei viis joobes mehe esialgu kainenema.

3. juuli õhtul sai politsei peretüli väljakutse Rannu valda korterisse. Politsei saabudes oli 27aastane mees korterist põgenenud. Politsei viis 23aastase naise menetlustoiminguteks politseijaoskonda. Kui naine tagasi koju läks, oli vägivaldne mees tagasi. Politsei pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et 2. juuli öösel tekkis Viljandis Jakobsoni tänaval ööklubi ees konflikt 26aastase naise, 27aastase naise ja 25aastase mehe vahel. Rüseluses purunes ühe naise kaelakett väärtuses umbes 500 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

3. juulil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuva korterelamu prügiruumist varastati jalgratas Classic. Kahju on 270 eurot.

Juhtumid piiril

3. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal ja 1997. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

3. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1985. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.