Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei taotles liiklusrikkujale kaks nädalat aresti (2017-07-05 16:34:25)


Kainuskontrolli ilustreeriv foto.

 

Politsei taotles nädalavahetusel Elvas tabatud juhtimisõigusteta ja alkoholi tarvitanud mehele kaks nädalat aresti.

Sündmused said alguse pühapäeval, kui patrull märkas Elvas Kirde tänaval Chryslerit, mida otsustati kontrollida. Autoroolis olnud 58aastasel mehel tuvastati enam kui promilline joove. Samuti selgus dokumentide kontrollimisel, et mehel puudub juhtimisõigus ning ta on seepärast varemgi korduvalt juhtimiselt kõrvaldatud ja karistust kandnud.

Politsei pidas mehe väärteokorras kinni ja viis ta arestimajja kohut ootama. Täna toimunud istungil taotles politsei mehele karistuseks kaks nädalat aresti, mille kohus rahuldas. Mees ise väitis, et oli poolteist tundi enne sõitu minekut ära joonud umbes kolm õlut, kuid sellisel juhul ei saanuks alkoholi sisaldus hingeõhus nõnda suur olla.

Politseid kohtus esindanud Lõuna prefektuuri vanemkomissar Vallo Tõnuvere ütles, et taotles mehele aresti, kuna varasemate liiklusrikkumiste eest määratud rahatrahve mees pole tasunud ning nähtavalt pole need ka oodatud mõju avaldanud.

"Arest on karm, ent selliste autojuhtide puhul üks tõhusamaid vahendeid liiklusohutuse tagamisel. Seda põhjusel, et ohtlik autojuht on nüüd kaks nädalat kindlalt arestimaja seinte vahel, kellelegi ohtu temast ei ole ning samas saab ta kambris rahulikult oma tegude üle järele mõelda," rääkis vanemkomissar.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.