Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Bonava peab Lasnamäed perspektiivikaks elupiirkonnaks Tallinnas (2017-07-06 07:34:13)


Rahvusvaheline elamuarendusettevõte Bonava alustas juunis oma Sinimäe 16 arenduse esimese kortermaja kodude üleandmisega Lasnamäel. Lisaks sellele algab piirkonnas peatselt ka uute Liikuri Kvartali korterelamute ehitus.

Bonava Eesti müügi- ja turundusjuhi Lauri Laanoja sõnul algas nende Sinimäe 16 Residence projekti korterite ehitus ja müük eelmise aasta suvel ning tänaseks on koos hoone valmimisega leidnud omaniku pea kõik korterid. "Huvi meie Lasnamäe uute kodude vastu on olnud suur. Tegu on Tallinna suurima linnaosaga ja usun, et selle populaarsus elupaigana on aina kasvamas".

Ühtlasi kinnitas ettevõtte tegevdirektor Timo Riismaa, et Bonava alustab Lasnamäel peatselt juba uute, Liikuri Kvartali korterelamute ja kodude ehitamisega, mille müük algab eeloleval sügisel. "Valides Lasnamäele uute kodude rajamiseks sobivat kinnistut, langetasime otsuse Liikuri tänava alguses asuvate kruntide kasuks just lähtuvalt sealsest väljakujunenud ümbrusest. Lisaks pakub Laagna tee kiiret ühendust kesklinnaga," kommenteeris Riismaa töös olevat arendusprojekti.

"Kuna piirkonnast võib leida järjest rohkem uusarendusi, on Bonava võtnud eesmärgiks pakkuda oma arendusprojektide omanäoliseks lisaväärtuseks terviklike naabruskondade loomist. Nii ümbritsevad meie kortermaju läbimõeldud hoovilahendused koos rohelise jalutusala, lastele mõeldud mänguväljakute ning spordisõpradele suunatud vabaõhu-jõusaalidega," lisas Timo Riismaa.

Bonava on üks suurimatest uute kodude ehitajatest Eestis. Alates 2004. aastast on ettevõte rajanud Tallinnasse ja selle ümbrusesse enam kui 1600 korterit - Viimsi keskusse Tammeõue, Kadrioru ja Lasnamäe piirile Vana-Kuuli, Mustamäele Rabaküla, Haaberstisse Pärnaõue ning Pelguranda Ketraja Majad. Järgneva viie aasta jooksul on plaanis ehitada veel täiendavalt 2000 kodu, mis on taskukohase hinnaga ja võimalikult paljudele kättesaadavad.

Rootsi ehitusfirmast NCC möödunud aasta aprillis välja kasvanud Bonava on Põhja-Euroopa juhtiv elamuarendusettevõte. Kontsern tegutseb kaheksas riigis ning selle käive on 1,35 miljardit eurot aastas. Bonava aktsiad on noteeritud Stockholmi börsil Nasdaqi nimekirjas.

Allikas: Bonava


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.