Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-06 15:45:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust (üks eluruumidest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist.

Kolmes inimvigastustega liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati 13 alkoholijoobes ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 273 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Eesti Vabariigist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas kortermajas toimus naabrite vahel konflikt, kus 45-aastane naine lõi 53-aastast naist.

5. juulil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris lõi 25-aastane mees 25-aastast naist ning tekitas naisele vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

5. juulil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 25-aastane mees 20-aastast naist ning tekitas naisele vigastusi.

5. juulil teatati, et Kesklinnas Estonia puiesteel lõi tundmatu inimene 18-aastast noormeest ning tekitas talle valu.

Avaliku korra raske rikkumine

5. juulil teatati, et Kesklinnas Maakri tänaval toimus kaklus kahe mehe vahel. Kakluse käigus sai kannatada 24-aastane mees, kelle kiirabi toimetas haiglasse. Sündmuskohale reageerinud politseinikud otsisid piirkonna läbi, kuid ei tabanud kakluses osalenud teist meest. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

4. juulil teatati politseile, et Tartu vallas Tila külas varastati hõbedat värvi naiste ja meeste jalgrattad TREK 7100. Kahju on umbes 710 eurot.

Valgamaa

Vargus

3. juulil varastati Valgas Kesk tänaval alaealise tüdruku käekotist mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 378 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Poliseile laekus teade, et 3. juuli pärastlõunal tungis 59aastane meesterahvas kallale oma 59aastasele abikaasale. Juhtunut uurib politsei.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omavoliline sissetung

5. juulil tungis Narvas Oru tänaval tundmatu isik eramajja, lõhkus kirvega ära aknaklaasi ja lahkus. Lõhkumisega tekitatud kahju on 150 eurot.

Juhtumid piiril

5. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti 1989. aastal ja 1987. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kelle viisale märgitud reisi eesmärk ei vastanud tegelikkusele. Isikute viisad tunnistati kehtetuks, neile koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

5. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Samuti puudusid tal asjakohased dokumendid, mis reisi eesmärki ja tingimusi õigustaksid. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

5. juulil saabus Narva-1 piiripunkti 1986. aastal sündinud Vene föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Ähvardamine

5.juulil ähvardas Paide linnas Karja tänaval asuvas korteris 34-aastane mees enda elukaaslast. Mees on politsei poolt kinni peetud.

Pärnumaa

Vargused

4. juulil teatati politseile, et Pärnus Kuu tänava maja juures tungiti sisse juhiukse ukseluku lõhkumise teel kaubikusse. Sealt varastati navigatsiooniseade Garmin. Samuti oli lahti võetud süüteluku kinnitus. Esialgne varaline kahju on 1020 eurot.

5. juulil teatati politseile, et Pärnumaal Are vallas asuvalt kinnistult on varastatud kaubik. Samuti varastati samal kinnistul asuvast teisest kaubikust navigatsiooniseade Garmin. Esialgne varaline kahju on 38000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.