Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 28. nädala eelinfo (2017-07-10 09:01:54)

Esmaspäev, 10. juuli

· SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) kuulutab välja keskkonnaprogrammi 2017. aasta II taotlusvooru atmosfääriõhu kaitse programmis ning metsanduse jahinduse alamprogrammis konkreetsetele tegevustele. Taotluste esitamise tähtaeg on 28. august.



Teisipäev, 11. juuli

· Keskkonnaminister Siim Kiisler viibib teisipäevast kolmapäevani Brüsselis, kus tutvustab Euroopa Parlamendi keskkonna- ja kalanduskomiteede liikmetele Eesti eesistumise keskkonnavaldkonna prioriteete.



· Teisipäevast kolmapäevani toimub Mustpeade Majas (Pikk 26, Tallinn) kliimamuutuste teemaline workshop ehk Euroopa Liidu rahvusvahelise kliimamuutuste töögrupi avaüritus, kus arutatakse ELi strateegiat ja seisukohti ÜRO kliimamuutuste raamkonventsiooni raames läbirääkimiste protsessis osalemiseks.



· Maa-ametit külastab Läti riikliku maateenistuse katastri osakond. Kohtumisel jagatakse kogemusi katastriandmete kontrollimise ja katastrimõõdistamise läbiviimise teemadel.



Neljapäev, 13. juuli

· Neljapäeval ja reedel toimub Kultuurikatlas (Põhja puiestee 27a, Tallinn) ELi keskkonnaministrite mitteametlik kohtumine. Kohtumise esimesel päeval on ministrite arutelu peateemaks ökoinnovatsioon ehk nutikad lahendused, mis aitavad vähendada survet keskkonnale, suurendades samaaegselt keskkonnasäästlikku majanduskasvu. Teisel päeval on fookuses kliimapoliitika. Mõlemad teemad on võtmeteguriteks madala süsinikuheitega kliimasõbralikule ringmajandusele üleminekul.

· Neljapäevase Eesti Loodusmuuseumi Suvemuuseumi teemaks on linnud. Tegeleme lindude määramise ja linnulaulude kuulamisega ning räägime lähemalt aasta linnust. Uurime lähemalt linnupesi, mune, sulgi ja luid ning mängime muuseumis otsimismängu.



Reede, 14. juuli

· SA Erametsakeskus võtab kuni 14. juulini vastu metsa uuendamise toetuse taotlusi. Taotluse saab esitada e-PRIAs või metsaühistu kaudu.



Laupäev, 15. juuli

· Toila-Oru pargis toimub "Parkide päev", mis on üritus osaluspäevade sarjas "Mis on puude taga?". Parkide päeval korrastatakse parki, peetakse piknikku ja räägitakse metsajuttu.



Pühapäev, 16. juuli

· Algusega kell 19 toimub Vilsandi rahvuspargis Küti talus kultuuripärandi koolituse "Roogkatuse ehitamine" teoorialoeng.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.