Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 28. nädala eelinfo (2017-07-10 09:07:06)

Teisipäev, 11. juuli

· maaeluminister Tarmo Tamm viibib Brüsselis Euroopa Parlamendis, kus tutvustab Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise prioriteete. Ministrit saadavad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel. Lisaks kohtub minister Euroopa Parlamendi põllumajanduse ja maaelu arengu komisjoni liikme Ulrike Mülleriga.

· Maaeluministeeriumi eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osaleb Brüsselis Põhjamaade ja Balti riikide (Rootsi, Soome, Taani, Eesti, Läti, Leedu) Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) lihtsustamise ettepanekute tutvustamisel Euroopa Komisjonile.

Kolmapäev, 12. juuli

· maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Soome põllumajandus- ja metsandusminister Jari Leppäga. Arutlusel on Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) ja Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eelistumise prioriteedid, samuti Euroopa Liidu eelarveraamistik ja Eesti ning Soome kahepoolne koostöö.

Neljapäev, 13. juuli

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 14. juuli

· kell 10 osaleb maaeluminister Tarmo Tamm Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) koosolekul. Ministrit saadab Maaeluministeeriumi eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

Pühapäev, 16. juuli

· maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Brüsselis Bulgaaria põllumajandusministri Rumen Porodzanoviga. Kohtumisel on kõne all Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ja eesistumistrio ühised prioriteedid. Ministrit saadavad toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.