Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 29. nädala eelinfo (2017-07-17 00:42:46)

Esmaspäev, 17. juuli

· Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Brüsselis toimuval põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil, kus arutatakse 2018. aasta kvoodiettepanekute põhimõtteid.



· 17.-19. juulil toimub New Yorgis kõrgetasemeline säästva arengu konverents. Selle raames korraldab Eesti New Yorgis kõrvalürituse "Wear It Sustainably", mis keskendub innovatsioonile tekstiilitööstuses. Ürituse eesmärk on rõhutada vajadust muuta tekstiilitööstus kui enim jäätmeid tekitav tööstusharu keskkonnale vähem koormavaks. Uusi lahendusi ja parimaid näiteid tutvustavad keskkonnaministeeriumi asekantsler Ado Lõhmus, Taani rahandusminister Kristian Jensen, Marko Kiisa (UPMADE) jpt. Kõrvalüritus on osa ökoinnovatsiooni kui Eesti eesistumise keskkonna prioriteedi edendamiseks.

Ürituse täpsem kava.



· Esmaspäevast kolmapäevani toimub Vilsandi saarel Küti talus traditsioonilise roogkatuse ehitamise koolitus.



Kolmapäev, 19. juuli

· Keskkonnaminister Siim Kiisler kohtub Eesti Jahimeeste Seltsiga.

Neljapäev, 20. juuli

· Neljapäevase Eesti Loodusmuuseumi Suvemuuseumi teemaks on metsloomad. Tutvume Eesti peamiste metsloomadega ja otsime vastuseid küsimustele: Kellel on sõrad? Aga kellel teravad kihvad? Lisaks räägime aasta loomast ja uurime lähemalt loomade topiseid, sarvi ja (tegutsemis)jälgi. Lahendame ka ristsõna ja mängime mänge.



Laupäev, 22. juuli

· Laupäeval korraldab Keskkonnaamet koostöös mitmete partneritega (Suurpea küla, Juminda poolsaare selts, Viinistu konverentsikeskus, Hara ja Suurpea militaarpärandi omanikud) Suurpea ja Hara külas militaarpärandi seminari. Päev algab akadeemilise seminariga kunagises Suurpea instituudihoones. Jätkatakse kohalike elanike juhitud väliseminariga Suurpeal ja Hara sadamas.

Allikas: Keskonnaministeeriumi eelteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.