Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 29. nädala eelinfo (2017-07-17 00:45:08)


Esmaspäev, 17. juuli

  • 17.‒18. juulini osalevad maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel Brüsselis toimuval esimesel EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil Eesti EL Nõukogu eesistumise ajal.

Kõne all on EL ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik ja lihtsustamine, Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus mahepõllumajandusliku tootmise ja mahepõllumajanduslike toodete märgistamise kohta ning põllumajanduskaubanduse küsimused.

Kolmapäev, 19. juuli

  • kell 13 osalevad maaeluminister Tarmo Tamm ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval mesinike ja taimekaitsevahendite kasutajate ühisel kohtumisel.

Pühapäev, 23. juuli

· kell 10-17 toimub kolmas üle-eestiline avatud talude päev, kus üle 270 talu ja põllumajandustootja kutsuvad endale külla. Avatud talude päev annab hea võimaluse näha, kuidas kasvab kodumaine toit ja mida kujutab endast üks tänapäevane talupidamine või põllumajandusettevõte.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelteade

A


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.