Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-07-18 20:08:34)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasketest rikkumist, 23 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 19 vargust (eluruumidest üks ja sõidukitest üks). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 228 väärtegu. Registreeriti kaks piirilt väljastatud sisenemiskeelde ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees 41-aastast naist ning tekitas naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Avaliku korra rasked rikkumised

17. juulil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõi tundmatu mees 34-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Kannatanule anti haiglas esmaabi.

17. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval lõid kaks tundmatut meest 47-aastast meest ning tekitasid talle valu.

Vargus

17. juulil teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval varastati ehitusobjektilt tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Rummu alevikus Aia tänaval asuvas korteris lõi 47-aastane mees 43-aastast naist ning tekitas naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 15. juulit lõi 54-aastane mees Tartus Lubja tänaval toas 58-aastast naist. Naine arstiabi ei vajanud.

Vargus

Ööl vastu 18. juulit murti Nõo vallas Nõgiaru külas sisse lukustatud kuuri ning varastati valget värvi murutraktor Alpina SD98-108. Kahju on umbes 1350 eurot.

Juhtumid piiril

17. juuli päeval kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa kodanikku, kelle viisa ei olnud veel kehtima hakanud. Naisel tõkestati Eestisse sisenemine ja ta suunati tagasi Venemaale.

17. juulil kella 15.50 paiku abistasid piirivalvurid mandrilt Piirissaarele kiirabibrigaadi, kes läks kiireloomulist meditsiinilist abi pakkuma ühele saareelanikule.

17. juulil kella 17 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktid sõidukit Renault, millest avastati antiradar. Juhile tehti suuline hoiatus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil teatati, et Narvas Viru tänaval löödi 20-aastast noormeest.

Vargused

17. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuva kaupluse juures varastati rahakott koos sularaha, dokumentide ja pangakaardiga. Kahju on 270 eurot.

17. juulil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Scott. Kahju on 640 eurot.

Juhtum piiril

17. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1971. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. juuli tekitasid 32-aastane mees ja 52-aastane naine Järva-Jaani alevis asuva poe juures füüsilist valu 48-aastasele mehele.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

17. juulil lõi Haapsalus Posti tänaval asuvas korteris 32-aastane mees 53-aastast naist, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargus

16. juulil teatati, et Pärnus Laine tänava korterelamu õuealal asuvast rattahoidlast on varastatud valget värvi naiste raamiga jalgratas. Vargusega tekitati varalist kahju 235 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.