Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-07-19 14:48:28)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist, 35 varavastast kuritegu, millest 26 olid vargused (kolm eluruumidest, kolm sõidukitest) ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 334 väärtegu. Piirilt väljastatud sisenemiskeelde registreeriti kuus ning Eestist saadeti välja üks isik. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

18. juulil teatati, et Haaberstis Viige tänaval asuvas majas lõi 50-aastane mees 38-aastast naist ning tekitas naisele valu.

Vargused

18. juulil teatati, et Lasnamäel J. Smuuli teel varastati ehituspoest tööriistu. Kahju on selgitamisel.

18. juulil teatati, et Pirital Mähe-Kaasiku teel varastati seisnud autost kohver koos isiklike esemetega.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 16. juuli õhtul lõi 26-aastane mees Tartus Mõisavahe tänaval maja juures 34-aastast meest.

Politseile laekus teade, et 17. juuli õhtul lõi 39-aastane mees Meeksi vallas korteris oma 37-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et 12. juuli päeval kasutas 27-aastane mees Võrus Jüri tänaval kaupluses 52-aastase turvatöötaja suhtes vägivalda ja põhjustas talle valu. Ühtlasi lõhkus agressiivne mees turvaruumi sisustust.

Juhtumid piiril

18. juulil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest sõidukist antiradari, mille autojuhid vabatahtlikult ära viskasid ja said loa edasi liikuda.

18. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Hondat, mille klaasist avastati mitu läbistavat mõra ja sõidukil ei põle pidurituled. Kuna sõiduk ei olnud tehniliselt korras, kellati sel sisenemine Eestisse.

18. juuli õhtul aitasid piirivalvurid mandrilt Piirissaarele kiirabibrigaadi, kes sai väljakutse hingamisraskustega patsiendi juurde.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. juulil teatati, et Tapa linnas Pikal tänaval asuvas majas lõi 37-aastast naist tema abikaasa, 37-aastane mees.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. juulil teatati, et Narvas Viru tänaval asuvas ühiselamus lõi 48-aastast meest tema tuttav. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

Juhtum piiril

18. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1981. aastal sündinud Ukraina Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kolm päeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning ta lahkus Vene Föderatsiooni.

18. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1979. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Piiril väljastati sisenemiskeeld, isiku viisa tunnistati kehtetuks ning ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

18. juulil lõi seni tuvastamata mees Pärnus Ranna puisteel 54-aastast meest, kes sai viga.

Vargused

18. juulil varastati Pärnus Merepuiesteel asuvast kinnisest hoovist neli naelrehvi. Vargusega tekitati varalist kahju 500 eurot.

18. juulil teatati politseile, et Pärnus Tulika tänaval asuva kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitati varalist kahju 265 eurot.

Saaremaa

Omastamine

16.juulil unustas 25-aastane naine oma mobiiltelefoni Samsung Galaxy A5 parvlaeva tualettruumi. Hiljem telefonile järgi minnes, seda seal enam ei olnud. Varaline kahju on 220 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.07.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.