Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
SA Erametsakeskuse peakontor kolib Raplasse (2017-07-26 00:11:10)

Keskkonnaminister Siim Kiisler allkirjastas käskkirja, mille kohaselt kolitakse SA Erametsakeskuse Tallinnas asuv peakontor hiljemalt tuleva aasta lõpuks Raplasse.

Valitsus seadis tänavu 20. jaanuaril toimunud väljasõiduseminaril eesmärgiks, et perioodil 2017-2019 viiakse pealinnast välja 1000 avaliku sektori töökohta. Töökohtade pealinnast väljaviimise eesmärk on regionaalsete erisuste vähendamine pealinna ja maakonnakeskuste vahel, riigipalgaliste konkurentsivõimelise töötasuga töökohtade kättesaadavuse parandamine väljaspool pealinna ning asutuste tegevuse optimeerimine.

Kokkulepitu kohaselt tuleb Keskkonnaministeeriumi haldusalas pealinnast välja viia kokku vähemalt 90 töökohta, neist 25 on SA Erametsakeskuse Tallinnas asuva peakontori töökohad.

"Riigi tasakaalustatud arengu seisukohast on oluline, et töökohad ei koonduks vaid Tallinna. Sestap on plaanis järgmise aasta lõpuks Raplasse kolida Tallinnas asuv Erametsakeskuse peakontor," ütles keskkonnaminister Siim Kiisler.

Ülejäänud Keskkonnaministeeriumi haldusala asutuste osas toimub töökohtade väljaviimine järk-järgult. Tallinnast välja viiakse töökohad, mida on võimalik kaugtööna teha või mille spetsiifika ei eelda asumist pealinnas. Juba täna asub ligikaudu pool Keskkonnaministeeriumi valitsemisala töökohtadest Tallinnast väljas.

SA Erametsakeskus on riigi asutatud sihtasutus, mille ülesandeks on metsaomanike kompetentsi tõstmine ning erametsanduse edendamine.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.