Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ööpäevasündmused (2017-07-26 15:07:34)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 56 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 16 vargust. Neljas liiklusõnnetuses sai vigastada neli inimest. Tabati 16 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 366 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. juulil teatati, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval lõi tundmatu mees 30-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi ja valu.

25. juulil teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval asuvas korteris lõi 59-aastane mees 31-aastast meest ning tekitas temale valu.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

25. juulil teatati, et Kose alevikus Soone tänaval asuvas majas lõi 41-aastane mees 44-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

25. juulil teatati, et Suurupi külas Künnapuu teel asuvas majas lõi 42-aastane mees 58-aastast meest ning tekitas temale valu.

Vargus

25. juulil teatati, et Maardus varastati Paemurru tänaval asuvast laost televiisoreid. Esialgne kahju 100 000 eurot.

Juhtum piiril

25. juulil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Ähvardamine

24. juulil kella 23.45 ajal sai politsei väljakutse Tartus Vikerkaare tänaval maja juurde, kus joobes 28-aastane mees ähvardas ühes korteris olnud naist. Politsei korraldustele agressiivne mees ei reageerinud ning osutas vastupanu, mistõttu kasutas politsei tema kinnipidamisel pipragaasi ja käeraudu. Esialgu viidi mees kainenema.

Juhtumid piiril

25. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kaht Venemaa Föderatsiooni sõidukit Toyota, millest mõlemast avastati antiradar. Eestis on antiradari omamine ja kasutamine keelatud. Mõlemat teavitati Eestis kehtivast seadusest ning hoiatati, et korduvrikkumise korral alustatakse väärteomenetlust.

25. juulil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis sõiduautot Toyota Land Cruiser, mille VIN number oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk suunati täiendavasse ekspertiisi.

26. juuli hommikul kella 6.30 paiku avastasid piirivalvurid Peipsil paadi, milles olnud mees võttis veest nakkevõrke välja olgugi, et praegu kehtib Peipsi järvel nakkevõrkudega püüdmise keeld. Piirivalvurid pidasid 28-aastase mehe kinni ning andsid võrgud üle keskkonnainspektsioonile, kes viib läbi süüteomenetluse.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

25. juulil teatati, et Kiviõlis tungiti sisse Võidu tänaval asuvasse korterisse ning varastati pesumasin Whirlpool, tolmuimeja Electrolux, autovõtmed ja sõiduki registreerimistunnistus. Kahju on 450 eurot.

25. juulil teatati, et Vaivara vallas tungiti sisse Olgina alevikus asuvasse elumaja keldriboksi ning varastati tööriistad T-Max, kolm jalgratast ja muid esemeid. Kahju kokku on 6190 eurot.

Juhtumid piiril

25. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1982. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kes juhtis sõiduautot Volkswagen. Isiku dokumentide kontrollimisel tuvastati, et esitatud juhiluba oli võltsitud. Alustati menetlus.

25. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale1998. aastal sündinud Peruu Vabariigi kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli oma viisa lubatud piires Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

25. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1984. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

24. juulil sai politsei teate, et Noarootsi vallas Höberingi külas on kinnistu territooriumilt varastatud kuus prussi. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

25.juulil teatati politseile, et Pärnu Suvituse tänaval asuvas asutuses lõi 40-aastane mees talle tuttavat 44-aastast naist, kes sai viga. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Omavoliline sissetung

20. juulil tungis 38-aastane mees Orissaare vallas Orissaare alevikus omaniku tahte vastaselt korterisse.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA 26.07.2017 teave



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.