Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Energiapunkt Viljandi pärimusmuusika festivalil (2017-07-26 17:36:33)
 

Mis? Energiapunkt
Kus? Viljandi pärimusmuusika festival, Jaani kiriku kõrval asuval platsil
Millal? 27.-30.07.2017; R-L kl 10-21, P kl 10-13.

Soovitame kindlasti otsida üles selline koht nagu "Energiapunkt", kus saab uudseid lahendusi kasutades näiteks oma nutiseadmeid laadida. Nutiseadmeid saab laadida Jaani kiriku õuel paiknevate elektrit tootvate jalgrataste ja päikesepaneeli abil. Lisaks praktilisele funktsioonile on ratastel ka meelelehutuslik pool ning rattaid vändates saab katsetada näiteks nii munade keetmist ja praadimist, kohvi ja tee keetmist, popkorni küpsetamist kui ka tulede põlemapanekuks energia tootmist.

Lisainfo: http://roheline.ee/projektid/keskkonnasobralikud-avalikud-uritused/projekti-uudised/uudis/2017/07/26/viljandi-parimusmuusika-festivalile-elektrirattaid-vantama


Minge kindlasti uudistama!

***
Sel ja ka järgmisel aastal lööb Viljandi pärimusmuusika festival kaasa Interregi Eesti-Läti programmi 2014-2020 rahvusvahelises koostööprojektis "Keskkonnasõbralikud avalikud üritused", mille raames levitatakse avalikel üritustel jäätmete vähendamise ja ressursside säästmise ideed. Projektis osaleb välifestivalina veel ka Positivus Festival, sisefestivalidest aga Õpilaste Teadusfestival Tartus ja Ettevõtlusmess Valmieras. Tegevusi viivad Eestis läbi MTÜ Roheline Liikumine ja Tartu Loodusmaja.


Allikas: Tartu Loodusmaja 26.07.2017 teadaanne

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.