Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-07-28 20:35:01)
 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rikkumist, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Neljas liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 252 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. juulil teatati, et Kristiines Energia tänaval asuvas korteris lõi 37-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas temale valu.

27. juulil teatati, et Lasnamäel Katusepapi tänaval asuvas korteris toimus konflikt 34-aastase naise ja 38-aastase mehe vahel.

Vargus

27. juulil teatati, et Kristiines asuvast jalgratta poest varastati jalgratas. Esialgne kahju 7000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil teatati, et Haabneeme alevikus Rohuneeme teel asuvas majas lõid 19- ja 25-aastane mees 19-aastast meest ning tekitasid talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid kinni 19-ja 25-aastase mehe.

Avaliku korra raske rikkumine

27. juulil teatati, et Ämari alevikus Lennu tänaval lõi tundmatu mees 30-aastast meest ning tekitas temale valu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

27. juulil avastati, et Saare vallas Koseveski külas on talumaja õuelt varastatud kollast värvi korpusega halumasin Texas. Kahju on umbes 250 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 25. juulil varastati Tartus Sõbra tänaval mänguväljakul käekotist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 390 eurot.

25. juulil avastati, et Tartus Vanemuise tänaval trepikojast on varastatud raudtoru külge lukustatud beeži värvi jalgratas Kross Classico. Kahju on umbes 250 eurot.

27. juuli öösel varastati Tartus Raatuse tänaval meelelahutusasutusest sinist värvi mobiiltelefon Honor. Kahju on 339 eurot.

Juhtumid piiril

27. juulil viisid Lõuna prefektuuri piirivalvurid koos Läti kolleegidega Võrumaal läbi ühisreidi kontrollimaks ebaseaduslikult riigis viibivaid välismaalasi. Ühtki rikkumist ei tuvastatud.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Nissanit, mille esiklaasile oli kinnitatud antiradar. Juhti teavitati, et sellise seadme omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Samasugune seade leiti ka Volkswagenist, mida juhtinud Venemaa kodanik kõrvaldas seadme vabatahtlikult ise oma autost ja sai loa siseneda Eestisse.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Volvot ning avastasid, et haagise kolm rehvi on tugevalt kahjustunud. Sõiduk jäeti piiripunkti parklasse, kuni juht ohtlikult katkised rehvid välja vahetab.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

27. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Kalda tänaval asuvast eramajast varastati akutrell, kaks tikksaagi, lööktrell ja kruvikeeraja komplekt Metabo ning muid esemeid. Kahju kokku on 3840 eurot. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

27. juulil teatati, et Narvas aiandusühistus Berjozka asuvast suvilast varastati jalgratas Dunlop, mootorsaag ja muruniiduk. Kahju on selgitamisel.

27. juulil teatati, et Sillamäel Viru puiesteel asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Classic. Kahju on 300 eurot.

Omastamine

27. juulil teatati, et Jõhvis Rakvere tänaval omastati pingile unustatud mobiiltelefon iPhone 6S. Kahju on 599 eurot.

Juhtum piiril

27. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1962. aastal ja 1957. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikud, kelle kontrollimisel selgus, et nende viisad olid juba ära kasutatud. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

27. juulil teatati politseile, et Audru vallas Valgeranna külas varastati festivali ajal mobiiltelefon IPhone 6S ning telefoni kaante vahel olev 15 eurot sularaha. Vargusega tekitati varalist kahju 599 eurot.

27. juulil teatati politseile, et Pärnus A. H. Tammsaare puiesteel asuva kortermaja eest varastati lukustatud naiste jalgratas. Esialgne varaline kahju on 1020 eurot.

27. juulil teatati politseile, et Pärnus Riia maanteel asuva kaupluse parkla jalgrattahoidjast varastati lukustamata musta värvi naiste jalgratas. Vargusega tekitati varalist kahju 250 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA 28.7.2017 teadaanne



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.