Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn premeerib Julia Beljajevat ja Karel Tilgat (2017-08-01 14:29:09)
 

Tartu linnavalitsus premeerib vehklejat Julia Beljajevat ja kümnevõistlejat Karel Tilgat heade tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.


Vehklemise maailmameistrivõistlustel võidukasse naiskonda kuulunud ja individuaalselt pronksmedali võitnud Tartu sportlast Julia Beljajevat tunnustab linn 3750 euro suuruse preemiaga ja tema treenerit Natalja Kotovat 750 euroga.


"Vehklemise traditsioon on Tartus väga pikaaegne ning selle tegevuse juveelikroonideks on loomulikult medalid tiitlivõistlustelt. Toetame oma edukaid tippsportlasi ja nende treenereid ning loodame, et kodulinna tugi on abiks ka järgmisteks võistlusteks valmistumisel," ütles Tartu abilinnapea Tiia Teppan.


Kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel U-20 vanuseklassis III koha saavutanud kümnevõistlejat Karel Tilgat premeerib linn 1000 euroga ja tema treenerit Jaan Tiitsaart 500 euroga.


Mõlemad sportlased kuuluvad Tartu Spordiseltsi Kalev.



Allikas: Tartu Linnavalitsuse 1.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.