Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-02 15:20:40)
 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust, kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist.

Registreeriti seitse liiklusõnnetust, milles sai vigastada üheksa inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 351 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati üks viisaeeskirja rikkumine. Ebaseaduslikke piiriületusi tuvastati üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 23-aastane mees 65-aastast naist ning tekitas temale valu.

1. augustil teatati, et Kesklinnas Nafta tänaval lõi naaber 46-aastast meest ning tekitas temale valu jakergema vigastuse.

Juhtum piiril

1. augustil saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Röövimine

1. augusti hilisõhtul sai politsei väljakutse Tartus Kaunase puiesteele bussipeatuse juurde, kus noorte seltskond võttis 15-aastaselt noormehelt ära kaasaskantava kõlari. Politsei tabas lähistelt neli kirjeldusele vastavat noorukit, kelle juures oli otsitav kõlar. Isikud viidi asjaolude selgitamiseks politseimajja.

Omavoliline sissetung

1. augustil avastati, et Elvas Väike-Tähe tänaval on lahtise keldriakna kaudu sisenetud majja ning varastatud mänguasju ja riideid. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

Juulikuu lõpus avastati, et Võrus Kreutzwaldi tänaval on tootmishoonest varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

1. augustil kella 10.30 paiku tuvastasid piirivalvurid Värska vallas Verhulitsa küla lähedal seltskonna, kes peatas sõiduki Venemaa territooriumile jääval teelõigul, kus sõidukiga peatumine ja tee jalgsi läbimine on keelatud. Sõidukijuhile määrati nõuete rikkumise eest rahatrahv.

1. augustil kella 16.30 paiku avastasid piirivalvurid Lämmijärvel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületus paadiga Eestist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Piirivalve kaatripatrull kontrollis piiri ületanud paati, milles oli kaks isikut ning selgitas lisaks, et paadijuht ei olnud piiriveekogule minekut kordonis registreerinud. Paati juhtinud 61-aastasele mehele määrati rahatrahv.

1. augustil kella 20.30 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Mercedes Benz, mida juhtis Venemaa kodanik. Piirivalvurid selgitasid, et sõiduk oli renditud Saksamaal piiranguga, et sellega võib sõita üksnes Saksamaal, Poolas ja Tšehhis. Saksamaal asuv rendifirma kinnitas, et kuna auto on Eestis ja juht soovib edasi liikuda Venemaale, on rendilepingut rikutud ja sõiduk tuleb kinni pidada. Piirivalvurid võtsid sõiduki vallasasjana hoiule, autojuhilt ja tema kaasreisijalt võeti selgitused juhtunu kohta, misjärel lubati neil piirpunktist lahkuda.

1. augustil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukeid kontrollides neli antiradarit, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Kõik neli antiradari avastati sõidukitest, mida juhtisid Venemaa kodanikud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris lõi 37-aastast naist tema endine elukaaslane, 39-aastane mees.

Vargused

1. augustil teatati, et Toilas Ranna tänaval asuvalt kämpinguplatsilt varastati käekott, milles olid isikudokumendid, mobiiltelefon Fly ja muud esemed. Kahju on 560 eurot.

1. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleele pargitud mikrobussist varastati mootorratas Kawasaki. Mikrobussi siseneti akna lõhkumise teel. Kahju on 7000 eurot.

1. augustil teatati, et Sillamäel tungiti sisse V. Tškalovi tänaval asuvasse korterisse ning varastati mikrolaineahi ja ehteid. Kahju on 770 eurot.

1. augustil teatati, et Narva-Jõesuus Supeluse tänaval varastati mobiiltelefon Sony. Kahju on 250 eurot.

Omastamine

1. augustil teatati, et Narvas Pähklimäe tänaval omastati mobiiltelefon iPhone SE. Kahju on 448 eurot.

Juhtumid piiril

1. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1966. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 41 päeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja ta lahkus Vene Föderatsiooni.

1. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1973. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes andis ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Isikul puudusid piisavad rahalised vahendid ja asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23. juulil sai politsei teate, et Pärnus Rüütli ja Ringi tänava ristmikul pihustas 33-aastane mees kahel korral 39-aastase mehe suunas gaasi.

Omastamine

23. juulil teatati politseile, et Audru vallas Papsaare külas asuva poe ees unustas 34-aastane mees enda rahakoti auto katusele. Sõitma hakkamisel kukkus rahakott maha. Samal õhtul viis seni tuvastamata mees kannatanu rahakoti poe infoletti, kuid rahakotist oli kadunud 3000 Rootsi krooni. Vargusega tekitatud rahaline kahju on 314 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati politseile, et Kuressaares Voolu tänaval asuvas hoones lõi 55-aastane mees talle tuttavat 59-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.


Allikas: PPA 2.8.17 pressiteade



 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.