Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-04 14:19:37)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
116 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust, kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist.Registreeriti seitse liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati seitse alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 240 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu. Tuvastati kolm viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. augustil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees 42-aastast naist ning tekitas naisele valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. augustil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris lõi 54-aastane mees oma 83-aastast ema ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3.augustil teatati, et Jõelähtme vallas Kaberneeme külas asuvas majas lõi 67-aastane naine 67-aastast meest ning tekitas temale kergemaid vigastusi ja valu. Politseinikud pidasid naise kinni.

Juhtum piiril

3. augustil saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta viibib Tallinna Lennujaama mitte-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja rikkumine ja hävitamine

2.augusti öösel sai häirekeskus teate, et Jõgeva linnas põleb vana raudteejaama laohoone. Ajal, mil päästjad põlevat ühekordset kasutuseta hoonet kustutasid, laekus häirekeskusele teinegi teade lähistel põlevast müügikioskist. Päästjad kustutasid mõlemad põlengud, neis inimesed kannatada ei saanud. Põlengute üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et juulikuu lõpus varastati Tähtvere vallas Rahinge külas asuva maja esikust trepi külge kinnitatud Esperia jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

3. augustil peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni kaks keskealist Valgevene Vabariigi kodanikku, kes olid viibinud Eesti Vabariigis 13 päeva seadusliku aluseta. Õigusrikkujaid karistati rahatrahviga, neile kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

3. augustil kella 12 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Vene numbrimärgiga sõidukit Renault, millest avastati Eestis tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Taser võeti ära, autojuhile vormistati väärteoprotokoll ning ta lahkus Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

3. augustil teatati, et Rakveres Nortsu teel põleb kontorihoone. Politsei alustas asjaolude täpsemaks väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb asja rikkumist ja hävitamist (KarS § 203).

Ida-Virumaa

Tööõnnetus

3. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ritsika tänaval asuva ettevõtte laoruumis kukkus nelja meetri kõrguselt 60-aastane mees. Mees toimetati haiglasse. Politsei alustas kriminaalmenetluse KarS § 197 lg.1 tunnustel (töötervishoiu- või tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud raske tervisekahjustus).

Kehalised väärkohtlemised

3. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris tungis 37-aastasele mehele kallale tema tuttav, 35-aastane mees.

3. augustil teatati, et Jõhvis Rakvere tänaval lõi 51-aastast nais tuttav mees.

3. augustil teatati, et Sillamäel Viru tänaval asuvas korteris peksis 50-aastast naist tema abikaasa, 46-aastane mees.

Vargus

3. augustil teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Järveküla teel asuvasse garaaži ja varastati võsalõikur Husqvarna, jalgratas, Honda autoveljed koos rehvidega, ketaslõikur ja elektritrell. Kahju on 3225 eurot.

Juhtumid piiril

3. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1961. aastal sündinud Hiina Rahvavabariigi kodanik, kes juhtis sõiduautot Toyota. Dokumendikontrollis esitas isik ametnikule võltsitud Vene Föderatsiooni juhiloa. Isikule määrati makse riigituludesse ja ta suunaati tagasi Venemaale. Auto teisaldati Vene Föderatsiooni.

3. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1978. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli oma viisa lubatud piires Schengeni territooriumil juba viibinud. Piiril väljastati sisenemiskeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omavoliline sissetung
4. augustil sai politsei teate, et Pärnus Suur-Posti tänaval tungiti korterisse ja varastati pudel alkoholi, karastusjooki ja päikeseprillid. Kahju on 37 eurot.

Vargused

3. augustil teatati politseile, et Pärnus Mai tänava kortermaja eest varastati mopeed Kymco. Kahju on 2145 eurot.

3. augustil sai politsei teate, et Pärnus Ranna puiestee meelelahutusasutuse baari riiulilt varastati alkoholi ning tekitati sellega kahju 250 eurot.

Avaliku korra rasked rikkumised
4. augustil teatati politseile, et Pärnus Hospidali tänaval lõi 17-aastane poiss temast möödunud 20-aastast naist. Politsei pidas poisi kahtlustatavana kinni.

3. augustil sai politsei teate, et Pärnus Esplanaadi tänaval tungis 21-aastane mees kallale 18-aastasele mehele ja koos kahe seni tuvastamata kaaslasega ründas ka 26-aastast meest. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

3. augustil teatati politseile, et Pärnus Mere puiesteel lõi seni tuvastamata mees 20-aastast meest põhjustades sellega füüsilist valu ja kahjustades kannatanu prille. Varaline kahju on umbes 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

3. augustil laekus politseile teade, et Pärnus Metsa tänaval lõi 54-aastane mees oma abikaasat põhjustades sellega viimasele füüsilist valu.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.08.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.