Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2017-08-09 17:29:17)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti 6 liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Joobes juhtide süül toimus möödunud ööpäeva jooksul kaks inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 8 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 320 väärtegu.

Eestist saadeti välja üks inimene, registreeriti üks sisenemiskeeld ning üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. augustil teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel lõi 18-aastane naine 19-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid 18-aastase naise kinni.

8. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees 43-aastast meest ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid 32-aastase mehe kinni.

8. augustil teatati, et Nõmmel Tähetorni tänaval asuvas majas lõi 66-aastane mees 42-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

8. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel lõi tundmatu inimene esemega 41-aastast meest ning varastas temalt rahakoti. Mees sai kergemalt viga ning esialgne rahaline kahju on 120 eurot.

Vargus

8. augustil teatati, et Pirital Mähe-Kaasiku tänaval varastati seisnud autost isiklikke esemeid. Esialgne kahju on 1550 eurot. Politseinikud pidasid varguses kaks kahlustavat meest kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. augustil teatati, et Kuusalu vallas Valkla külas lõi 61-aastane mees 54-aastast naist ning tekitas temale valu.

Vargus

8. augustil teatati, et Kiili vallas Nabala külas varastati ühest abihoonest kalastustarbeid ja ehitustööriistu. Esialgne kahju 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

8. augusti varahommikul kella poole nelja ajal sai politsei teate, et ühise alkoholi tarvitamise käigus löödi Viljandis Tallinna tänaval 18-aastast noormeest. Meedikud viisid noormehe tervisekontrolliks Viljandi haiglasse, kust ta peale esmaabi koju lubati. Politsei selgitab juhtunu üksikasju edasises menetluses.

Juhtum piiril

Täna varahommikul kella kolme ajal saabus Koidula piiripunkti Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga veoauto, mida juhtis 28-aastane eestlane. Piirivalvurid märkasid kontrolli käigus, et raskeveoki kabiinis on lubatust rohkem reisijaid. Kusjuures sama mees oli sarnase rikkumisega mõned päevad varem juba piirivalvuritele silma jäänud. Et mees oma korduvast eksimusest ning ametnike hoiatusest õppust ei võtnud, vormistati talle sel korral väärteootsus. Veokijuhi ning reisiseltskonna piiriületus tõkestati ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. augustil teatati, et Lüganuse vallas Aa külas asuvas hooldekodus löödi terariistaga 46-aastast meest.

8. augustil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris tungis 26-aastasele naisele kallale tema abikaasa. Politsei pidas alkoholijoobes 27-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. augustil sõitis Pärnus Ehitajate tee ja Tallinna maantee ristmikul sõiduauto Seat manöövrit tehes ette Nissanile. Kokkupõrke tagajärjel tekkis sõidukijuhtide vahel konflikt, mille käigus lõi 30-aastane Nissani juht 39-aastast sõiduauto Seat juhti.

8. augustil lõi 49-aastane mees Pärnus Sulevi tänaval enda 87-aastast ema, kes sai viga.

8. augustil sai politsei teate, et Pärnus Vee tänaval asuva baari juures lõi seni tuvastamata mees 37-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.08.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.