Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2017-08-14 17:21:40)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 138 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli seitse avaliku korra rasket rikkumist, 44 varavastast kuritegu, mille hulgas oli üks röövimine ja 35 vargust (neli eluruumidest, kaks sõidukitest), kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 19 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 25 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus kaks. Tabati 55 alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 512. Möödunud nädala jooksul registreeriti viis euro võltsimisega seotud kuritegu.

Registreeriti 19 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist, üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja üheksa Eestist väljasaadetud isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. augustil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval toimus konflikt 29-aastase mehe ja 30-aastase naise vahel. Mõlemad said kergemalt viga.

11. augustil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris toimus 33-ja 30-aastase mehe vahel kaklus. Mõlemad said kergemaid vigastusi.

11. augustil teatati, et Kristiines Tondi tänaval lõi tundmatu mees 31-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse kontrolli.

12. augustil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuvas korteris lõi 34-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas naisele valu.

12. augustil teatati, et Mustamäel A.H. Tammsaare teel asuvas korteris toimus konflikt 32-aastase mehe ja 29-aastase naise vahel. Mõlemad said kergemalt viga.

12. augustil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põigul asuvas majas lõi 26-aastane mees 19-aastast naist ning tekitas temale viga. Politseinikud pidasid mehe kinni.

12. augustil teatati, et Kesklinnas Kauba tänaval ühes majahoovis toimus konflikt naabrite vahel, kus 57-aastane mees lõi 71-aastast naist ning tekitas temale viga.

12. augustil teatati, et Lasnamäel K.Kärberi tänaval asuvas korteris lõi 24-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale valu.

12. augustil teatati, et Mustamäel Keskuse tänaval asuvas baaris lõi 37-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale viga.

12. augustil teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval lõi tundmatu mees 36-aastast meest ning tekitas temale valu.

12. augustil teatati, et Nõmmel Tirdi tänaval asuvas korteris lõi 41-aastane mees 35-aastast naist ning tekitas temale raskeid tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

13. augustil teatati, et Kehra linnas Spordi tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees 59-aastast meest ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid 28-aastase mehe kinni.

13. augustil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris lõi 51-aastane mees 50-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. augustil teatati, et Mustamäel E.Vilde teel asuvas korteris lõi 55-aastane mees oma naist ja alaealist last.

13. augustil teatati, et Kristiines Kirsi tänaval asuvas korteris lõi 30-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas temale valu. Politsei pidas mehe kinni.

13. augustil teatati, et Lasnamäel P.Pinna tänaval asuvas korteris lõi 29-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. augustil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris lõi 41-aastane mees 37-aastast naist ning tekitas temale valu.

13. augustil teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval asuvas korteris lõi 18-aastane naine 42-aastast meest ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid naise kinni.

Avaliku korra rasked rikkumised

12. augustil teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel asuvas baaris oli kaklus kahe mehe vahel, kus kannatada sai 23-aastane mees.

13. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas baaris lõi 43-aastane mees 38-aastast meest ning tekitas temale viga. Politseinikud pidasid 43-aastase mehe kinni.

13. augustil teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval asuvas baaris toimus tüli 45-ja 36-aastase mehe vahel. Mõlemad said kergemaid vigastusi.

13. augustil teatati, et Kesklinnas Raekoja platsil lõi tundmatu mees 34-aastast meest ning tekitas temale valu.

13. augustil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõhkus 25-aastane mees taksoplafooni ning lõi 46-aastast taksojuhti.

Vargused

12. augustil varastati Kesklinnas Raekoja platsil asuvast korterist sularaha ja fotokaamera. Esialgne kahju on 1250 eurot.

12. augustil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval asuvast majutusasutusest varastati isiklikke esemeid. Esialgne kahju 1500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. augustil teatati, et Kose vallas Vardja külas lõi mees 41-aastast meest ning tekitas temale viga.

12. augustil teatati, et Vaida alevikus Hoidla teel asuvas korteris lõi 39-aastane mees oma alaealist last ning tekitas temale viga. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. augustil teatati, et Keila linnas Piiri tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane mees 40-aastast naist ning tekitas naisel viga. Politseinikud pidasid mehe kinni.

13. augustil teatati, et Haabneeme alevikus Kaluri teel asuvas korteris lõi 52-aastane mees 60-aastast naist ning tekitas temale valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

11. augustil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

11. augustil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Armeenia Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

12. augustil saabus Peterburist Tallinna Lennujaama Korea Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Peterburi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. augusti öösel lõi alkoholi tarvitanud 29-aastane mees Tartus Emajõe tänaval tüli käigus 30-aastast elukaaslast. Korrakaitsjad toimetasid naise tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, kust pea peale esmaabi ütluste andmiseks jaoskonda viidi. Agressiivne joobes mees toimetati esmalt aga kainenema.

12. augusti õhtul umbes kella viie ajal lõi 18-aastane noormees Tartumaal Rõngu vallas toimunud muusikafestivalil 22-aastast meest. Patrull pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanule andis kiirabi esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Röövimine

11. augusti õhtul kell 19 järgnes umbes 20-24-aastane naine Tartus Kaunase puiesteel 78-aastasele mehele ning sisenes tema järel eramu esikusse, kus püüdis eakalt mehelt käest tõmmata mobiiltelefoni ja rahakotti. Naisel ei õnnestunud enda kätte saada kannatanu isiklikke asju, seejärel naine põgenes. Sündmuskohale saabunud korrakaitsjatel naist ümbrusest leida ei õnnestunud. Kannatanu arstiabi ei vajanud. Politsei toimetas eaka härra asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

11. augusti südaöö paiku sai politsei teate Luunja vallast Lohkva külast, kus oli sisse murtud ehitussoojakusse ja varastatud nivellilatt ning Makita kaasaskantav raadio. Esialgne kahju on 450 eurot.

Juhtumid piiril

Nädalavahetusel avastasid piirivalvurid Koidula ja Luhamaa piiripunktides sõidukitelt kokku neli antiradarit, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest ning Eestisse siseneda soovinud loobusid seadmest vabatahtlikult

12. augusti õhtul kella 21.40 paiku palusid piirivalvurite abi Peipsil kalavõrku takerdunud paadisõitjad. Veel enne piiripolitseinike saabumist õnnestus alusel viibinutel end mõrrast vabastada ning piirivalvuritel ei jäänud muud teha, kui mootorpaat ühes sõitjatega kaldale juhendada.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

Ajavahemikul 11. august kuni 13. august on Sõmeru alevikus Puiestee tänaval sisse murtud kortermaja trepikotta ja varastatud jalgratas Scott. Kahju on 650 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

12. augustil löödi Narvas Mõisa tänaval asuvas baaris 27-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

12. augustil tungis alkoholijoobes 45-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris kallale oma elukaaslasele, 45-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

12. augustil tungiti Jõhvis Pargi tänaval kallale 25-aastasele mehele.

13. augustil lõi 21-aastane naine Narvas Kangelaste prospektil oma elukaaslast, 19-aastast meest.

13 augustil lõi 35-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris oma abikaasat, 31-aastast naist.

13. augustil lõi 28-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris oma abikaasat, 22-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

13. augustil löödi Narvas Rahu tänaval korduvalt 27-aastast naist.

Vargused

12. augustil teatati politseile, et Jõhvis varastati Narva maanteel parkinud sõiduautolt küljepeegel. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

11. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 2011. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle viisa oli kehtetu. Isik suunati koos saatjaga tagasi Vene Föderatsiooni.

11. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale veoauto Volvo, mille roolis oli 1956. aastal sündinud Vene föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et isiku viisas kirjeldatud reisi eesmärk ei vasta tegelikkusele ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

13. augustil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1987. aastal ja 1984. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud. Isikute ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja neil puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil tungis Haapsalus Nurme tänaval tüli käigus 30-aastane mees kallale 20-aastasele naisele, kes sai viga.

Pärnumaa

Vargused

11. augustil sai politsei teate, et Pärnus Suur-Jõe tänaval asuva majutusasutuse territooriumilt on varastatud jalgratas Scott. Vargusega tekitati varalist kahju 1000 eurot.

12. augustil varastas 50-aastane mees Pärnus Tallinna maanteel asuvast kauplusest 7 euro väärtuses alkohoolseid jooke. Mees peeti kaupluse turvatöötaja poolt kinni ja kaup tagastati.

Avaliku korra raske rikkumine

11. augustil lõi Pärnus Tallinna maanteel asuvas Noortepargis 69-aastane mees 44-aastast meest noaga, kes sai viga. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargused

11. augustil sai politsei teate, et Märjamaa vallas Konuvere külas on sisse murtud haagissuvilasse ja selle kõrvalhoonesse. Varastatud oli matkatarbeid, kalastustarbeid ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju 543 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil lõi Märjamaal Tehnika tänaval seni tuvastamata mees 52-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.08.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.