Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Augustikuu keskkonnaõiguse uudiskiri (2017-08-18 08:37:55)

 

Augustikuu uudiskirjas annab SA Keskkonnaõiguse Keskus „pikema ülevaate Euroopa Kohtu otsusest, milles kohus selgitas, millistel juhtudel on EL liikmesriikidel õigus kehtestada keskkonnavastutuse direktiiviga „paralleelseid“ kahju hüvitamise mehhanisme. Kohus leidis, et sellised reeglid on lubatud, kui nad täidavad sarnast eesmärki, on direktiivi nõuetest rangemad, ent samas mõõdukad.

EL ministrid andsid enne suvepuhkusi oma nõusoleku kahe olulise rahvusvahelise leppe ratifitseerimiseks: Kigali kokkulepe F-gaaside kasutamise piiramiseks ja Göteborgi kokkuleppe muudatused piiriülese õhusaaste piiramiseks. Enne lepete jõustumist peavad need heakskiidu saama ka liikmesriikide parlamentidelt.

Lisaks käsitletakse peatselt jõustuvatest metsaseaduse muudatustest tingitud määruste muudatusi, millega  seataks eramaadel vääriselupaikade loomine sõltuvusse maaomaniku tahtest ning muudetaks metsateatise esitamise reegleid.“

Loe lähemalt: http://www.k6k.ee/uudiskiri/2017/august

 

Allikas: SA Keskkonnaõiguse Keskuse 2017. aasta augustikuu uudiskiri

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.