Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-23 17:01:56)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra rikkumist, 62 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Neljas liiklusõnnetuses sai vigastada viis inimest. Tabati seitse alkoholijoobes juhti. Registreeriti 268 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. augustil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 44-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi.

 

22. augustil teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees 52-aastast. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

 

21. augustil teatati, et Kesklinnas J. Kunderi tänaval lõi vanem mees 10-aastast last ning tekitas temale valu.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Tulekahjud

23. augusti õhtul kella 21.40 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Anne tänaval asuva kortermaja kelder on suitsu täis ning see levib mööda ventilatsioonikäike korteritesse. Politsei ja päästjad evakueerisid kortermaja kahest püstakust inimesed. Päästjad tuvastasid, et suitsukolle on maja keldris ning likvideerisid selle. Peale keldri, trepikodade ja korterite ventileerimist lubati inimesed tagasi oma kodudesse. Keegi elanikest vahejuhtumis kannatada ei saanud. Juba samal hilisõhtul asusid sündmuskohal asjaolusid selgitama, ekspertiisi jaoks proove võtma ning vajalikku infot koguma politseiuurijad koos päästeameti spetsialistidega. Juhtunu üksikasju, sealhulgas seda, millest tuli maja keldris alguse sai, selgitab politsei edasises uurimises.

 

23. augusti öösel kella 3 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Lina tänaval põleb lahtise leegiga mitmekordne elumaja. Esimesena sündmuskohale saabunud politseinikud alustasid kiirelt inimeste majast välja toomisega. Koostöös päästjatega evakueeriti majast 21 inimest, kes paigutati esialgu spetsiaalselt sündmuskohale tellitud bussi. Üks majast välja toodud isik viidi tervisekontrolliks haiglasse, teised meedikute abi ei vajanud. Osa elumajast evakueeritutest leidis öö jooksul peavarju oma tuttavate juures, teised elanikud toimetati ajutiselt Tartu linna varjupaika. Päästjad panid tulelevikule piiri, ent järelkustutustööd kestavad seni. Niipea kui hoonesse sisenemine on ohutu, asuvad sündmuskohal tulekahju tekkepõhjuseid ning muid üksikasju selgitama politseiuurijad koos päästeameti eksperdiga. Olemasolevale infole tuginedes ei ole politseil praegu alust täna öösel Tartus puhkenud põlenguid omavahel seostada.

Vargus

22. augustil avastati, et Tartus Aida tänaval on lõhutud korteriaken ning korterist on ära viidud LG teler. Esialgne kahju on 700 eurot.

Varguskatse

22. augustil teatati politseile, et Tartus Anne ja Lääne tänava parklates seisnud kahel sõiduautol on lõhutud ukselukud. Masinatesse pääseda ei õnnestunud ning muud kahju lõhkumisega ei tekitatud.

Kehaline väärkohtlemine

21. augusti hilisõhtul löödi Tartus Nelgi tänaval alkoholi tarvitanud 38-aastast meest. Meedikud toimetasid kannatanu esmaabiks TÜ Kliinikumi.

Valgamaa

Vargused

22. augusti hommikul avastati, et öö jooksul on Valga linnas Kungla tänaval sisse murtud garaaži, kust varastati muruniiduk. Kahju on 600 eurot.

22. augustil teatati, et Valgas Kesk tänaval asuvast kauplusest varastati letile jäetud järelevalveta rahakott. Kahju on 220 eurot.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

Ööl vastu 23. augustit teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva maja juures põleb sõiduauto Land Rover. Esialgne kahju on 21 000 eurot.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

22. augustil sai politsei teate, et Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 53. kilomeetril on postide otsast varastatud teeviit. Vargusega tekitati varalist kahju 400 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 23.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.