Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valminud on kolmekeelne Tartu noorte vaba aja võimaluste infoteatmik (2017-08-24 10:28:18)

 

Infotrükis "Noorte vaba aja võimalused Tartus 2017/2018" annab eesti, vene ja inglise keeles ülevaate Tartu huviringidest, noortekeskuste tegevustest, noorteprogrammidest ning teistest huvipakkuvatest võimalustest koolinoortele. 

 

Seekordses teatmikus on eraldi rubriigid noorte tööhõivevalmiduse, noorteinfo ning noorte nõustamise võimaluste kohta. Vene- ja ingliskeelses huvitegevuse peatükis on ülevaade huviringidest, kus ollakse valmis õppetööd läbi viima ka vastavas keeles. 

 

Trükist levitatakse koolides, noortekeskustes, muuseumides, spordiasutustes, kaubanduskeskuste infopunktides ja Tartu linna infokeskuses. Huvilistele jagatakse teatmikku ka Tarkusenädalal, mis toimub 28. - 30. augustil Tartu kesklinnas. Veebiversioonina on teatmik leitav Tartu linna kodulehelt, kus organisatsioonide tutvustuste juures on aktiivsed lingid nii veebilehtedele, suhtlusvõrgustike kontodele kui e-posti aadressidele. 

 

Algava hooaja teatmiku on kujundanud Joonmeedia ning traditsiooniliselt on teatmiku väljaandja Tartu Linnavalitsuse kultuuriosakond. 

 

Vaata teatmiku tutvustavat videoklippi SIIT 

Teatmiku allalaetav veebiversioon asub SIIN 

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 24.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.