Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-08-25 15:43:58)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rikkumist, 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust ja üks röövimine. Kuues liiklusõnnetuses sai vigastada kuus inimest ja hukkus kaks. Tabati 17 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 277 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

24. augustil teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuvas korteris lõi 22-aastane mees 23-aastast naist ning tekitas temale kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. augustil teatati, et Pirital Randvere teel lõi tundmatu naisterahvas 24-aastast naist ning tekitas temale valu.

Avaliku korra raske rikkumine

24. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval toimus konflikt 53-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel, kus naine sai kergemaid vigastusi. Politseinikud pidasid mõlemad isikud kinni.

Vargus

24. augustil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel varastati jalgratas. Esialgne kahju on 1100 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

23. augusti keskpäeval teatati, et Jõgeval Aia tänava lukustamata trepikojast varastati lukustamata jalgratas Drag. Kahju on 295 eurot.

Tartumaa

Röövimine

24. augusti õhtul kella 22 paiku võeti Tartus Mõisavahe tänaval 20-aastaselt mehelt vägivalda kastutades ära bluetooth kõlar. Kahju on 400 eurot. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi, kust ta peale esmaabi asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda toodi.

Vargused

23. augustil varastati Tartus Ringtee tänaval asuva kaubanduskeskuse seikluspargi alalt ratastel mänguasi. Kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Vargus

24. augusti varahommikul avastati, et Valgas Kungla tänaval on öö jooksul sisse murtud eramusse, mille alumiselt korruselt varastati pakk kohvi, pudel veini ning umbes 50 eurot sularaha. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

24. augustil õhtul tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel keskealisel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Isikud lahkusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida- ja Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

24. augustil varastas 23-aastane mees Pärnus Sääse tänaval asuvast restoranist kaasas kantava kassa, milles oli 250 eurot. Ettekandja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

 

Allikas: PPA 25.8.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.