Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 35. nädala eelinfo (2017-08-26 10:18:52)

 

Esmaspäev, 28. august

· sihtasutuse Eesti Maaelumuuseumid asutamine. Asutatav sihtasutus võtab üle Maaeluministeeriumi hallatavate riigiasutuste ülesanded, milleks on Eesti põllumajanduse ajalooga seotud materjali kogumine, säilitamine, uurimine ning vahendamine hariduslikel, teaduslikel ja elamuslikel eesmärkidel.

· algab Euroopa Loomakasvatuse Föderatsiooni (EAAP) aastakonverents, mis kestab 28. augustist 1. septembrini.

Lisainfo: https://eaap2017.org/programme/

 

Teisipäev, 29. august

· kell 8.35 lausub Euroopa Loomakasvatuse Föderatsiooni (EAAP) aastakonverentsil avasõnad Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti.

 

Kolmapäev, 30. august

· kell 13.00 toimub Kultuurikatlas (Põhja pst 27a) ajakirjanike briifing, kus tutvustatakse Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise septembrikuu sündmusi ning kohtumiste sisu.

Maaeluministeeriumist on kohal põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, kes tutvustab 3.‒5. septembril toimuvat põllumajandus- ja kalandusministrite kohtumist, mille peateema on riskijuhtimismeetmed ühise põllumajanduspoliitika tulevikus.

 

Pühapäev, 3. september

· algab põllumajandus- ja kalandusministrite mitteametlik kohtumine (AGRIFISH), mis kestab 3.‒5. septembrini.

Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise raames võõrustab maaeluminister Tamm Euroopa Liidu liikmesriikide põllumajandusministreid Tallinnas. Kohtumise peamiseks teemaks on "Riskijuhtimine: efektiivsete riskijuhtimisvahendite võimaldamine põllumeestele pärast 2020. aastat".

· kell 12 toimub Vääna Mõisakooli pargis Eesti toidu kuu avasündmus "Lapsed köögis".

Avaüritus toimub koostöös Kahvliahvi kokakooliga, kelle eestvedamisel luuakse Vääna Mõisakooli parki vaid üheks päevaks kokakool, kus lastel ja noortel on võimalus osa saada erinevatest toidule ja ka toiduteadusele pühendatud töötubadest. 3. septembril kuulutatakse september Maaeluministeeriumi eestvõttel kolmandat aastat järjest Eesti toidu kuuks, et väärtustada kohalikku toitu ja kohaliku toidu tootjaid. Kuna käimas on laste ja noorte kultuuriaasta, on ka Eesti toidu kuu fookus sel aastal lastel ja noortel.

 

 

Allikas: Maaeluministeeriumi 25.8.17 teadaanne

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.