Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-01 16:49:52)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust(kaks eluruumidest ja kolm sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Kuues inimvigastustega liiklusõnnetuses sai viga kuus inimest. Tabati 12 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 198.

Möödunud nädalal registreeriti seitse euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuvas korteris toimus kaklus 24- ja 23-aastase mehe vahel. Politseinikud pidasid mõlemad mehed kinni.

31. augustil teatati, et Lasnamäel Saarepiiga tänaval lõid neli tundmatut meest 38-aastast meest ning tekitasid temale kergemaid vigastusi.

Vargus

31. augustil varastati Lasnamäel Raadiku tänaval asuvast kortermaja keldrist jalgratas. Esialgne kahju 1200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

30. augustil teatati, et Torma vallas Torma alevikus asuva tankla müügisaalist varastati kott mobiiltelefoni ja ravimitega. Kahju on 230 eurot.

Juhtumid piiril

Möödunud ööpäeva jooksul avastati Luhamaa maanteepiiripunktis kolmest sõidukist antiradarid, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud. Esmarikkujaid teavitati Eestis kehtivast nõudest, juhid andsid keelatud seadme vabatahtlikult ära ning jätkasid oma teekonda. Juhtidele, kes varasemaltki piirivalvuritele sarnase rikkumisega vahele jäänud, koostati väärteoprotokollid, neilt konfiskeeriti keelatud seadmed ning ka nemad jätkasid seejärel oma teekonda.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. augustil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuva maja juures kaklesid 32-aastane mees ja tema naaber.

Asja rikkumine ja hävitamine

31. augustil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval põles sõiduauto Honda CR-V. Kahju on 5000 eurot. Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust Karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb asja rikkumist ja hävitamist.

Vargused

31. augustil teatati, et Lohusuu alevikus Ülejõe tänaval asuvast suvilast varastati nurgalõikur, akutrell ja tiigersaag. Kahjusumma on täpsustamisel.

31. augustil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati jalgratas Merida. Kahju on 769 eurot.

Juhtum piiril

31. augustil saabusid Narva-1 piiripunkti 1994. aastal, 1988. aastal ja 1985. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud. Isikud andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

27. augustil lõi Nõva vallas asuvas talu hoovis seni tuvastamata mees 36-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

1. septembri öösel sai politsei teate Pärnus Rüütli tänavale, kus kolm seni tuvastamata meest lõid 22-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.09.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.