Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 36. nädala eelinfo (2017-09-04 00:46:35)


Teisipäev, 5. september

- Algusega kell 14 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.

 

Kolmapäev, 6. september

- Kolmapäeval algab Hiinas Ordoses kõrbestumise vastu võitlemise konventsiooniosaliste 13. kohtumine, mis kestab 16. septembrini. Eesti ülesanne on seal Euroopa Liidu Nõukogu eesistujana esindada ELi ning koordineerida liikmesriikide seisukohti. Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb konverentsi kõrgetasemelisest osal, mis toimub 11. ja 12. septembril.

 

Neljapäev, 7. september

- Neljapäevast laupäevani toimub Tallinnas mitteametlik Euroopa Liidu kalandusdirektorite ja atašeede kohtumine.

- Algusega kell 12.20 toimub Kesklinna päästekomandos (Raua 2, Tallinn) Päästeameti uute põhiautode pidulik vastuvõtmine. Üritusel osalevad ka KIKi juhataja Veiko Kaufmann ja energeetika juhtivkoordinaator Siim Umbleja.

 

Reede, 8. september

- Algusega kell 12 avatakse Ahja koolis Ahja park, kus osalevad ka KIKi projektikoordinaator Eerika Purgel ja Põlvamaa projektispetsialist Piret Sepp. Riik toetas pargi renoveerimistöid KIKi kaudu enam kui 481 000 euroga.

 

- Keskkonnaameti kiirgusosakond võtab vastu Rumeenia kiirguskaitse pädeva asutuse (CNCAN) esindaja, kellele tutvustatakse kiirgusallikate kasutamiseks tuumameditsiinis kiirgustegevusloa taotluse läbivaatamise protsessi, sh kiirgusohutuse hindamist ning antakse ülevaade inspekteerimisest. Tuumameditsiini all mõeldakse radioaktiivsete ainete kasutamist inimestel haiguste diagnoosimiseks ja raviks.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.