Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu muudab huvihariduse innovaatilisemaks ja avab uusi loodus-, tehnika- ja täppisteaduste huvirin (2017-09-05 14:26:35)

 

Tartu suunab riigilt saadud huviharidustoetuse digilahenduste ja uuenduslike metoodikate kasutuselevõtuks ning loodus-, tehnika- ja täppisteaduste ringide avamiseks. 

"Tegime põhjaliku analüüsi, kuhu kõige enam lisavahendeid vajame. Ilmnes, et meil napib huvihariduses uuenduslikke metoodikaid ja digivahendeid ning liiga vähe on loodus-, tehnika- ja täppisteaduste huviringe," rääkis abilinnapea Tiia Teppan. 
Teppan nentis, et nelja kuuga ei ole võimalik neid kitsaskohti lõplikult lahendada, küll aga saab tegevuste alustuseks vahendeid soetada ja sealt järgmistel aastatel edasi liikuda. 

Tartu saab tänavu riigilt täiendavat noorte huvihariduse toetust 167 820 eurot, millest on kavas huvihariduse ja -tegevusega tegelevatele ühingutele toetusteks jagada 140 000 eurot. 
Selleks on kavas korraldada vahendite soetamise konkursse innovaatiliste huviringide avamiseks ja digilahenduste ning uuenduslike metoodikate kasutuselevõtuks ning loodus-, tehnika- ja täppisteaduste ringide avamiseks. 
Vahendite soetamise konkurssidel saavad taotlusi esitada nii munitsipaal- kui ka mittetulunduslikud asutused. Konkursside korraldamiseks kehtestatakse kindel kord. 

Juhendajate täiendkoolitamiseks ja väljaõppeks on kavas 18 000 eurot ning haridusportaalis ARNO tehtavateks arendustöödeks (koolide huvitegevuse kaardistamise lisamooduli tellimine) 10 000 eurot.

 

Allikas: Tartu linnavalitsuse 5.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.