Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-06 07:54:53)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust (kolm sõidukitest) ja kaks sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Neljas inimvigastustega liiklusõnnetuses sai viga viis inimest. Tabati neli alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 263.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu, registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja üks piirirežiimi rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. septembril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuvas korteris lõi 14-aastane tüdruk 49-aastast naist.

4. septembril teatati, et Lasnamäel Lasnamäe tänaval lõid kolm tundmatut meest 32-aastast meest ning tekitasid temale valu.

4. septembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris lõi 39-aastane mees 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. septembril teatati, et Paldiskis Rae tänaval asuvas korteris lõi 32-aastane mees 25-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. septembril teatati, et Ülenurme vallas Lemmatsi külas varastati konteinerist muruniiduk ja pinnasetihendaja. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril teatati, et Viljandi vallas Alustre külas puhkes tuttavate vahel tüli, mille käigus lõi 42-aastane mees 58-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

Juhtumid piiril

4. septembri varahommikul tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine 29-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid isikul piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. septembri keskpäeval kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis kahte riigist väljuvat Vene numbrimärgiga sõiduautot. Mõlema masina salongist avastati Eestis keelatud antiradarid. Sõidukite roolis olnud mehi teavitati Eestis kehtivatest seadustest, neile koostati väärteoprotokollid ning keelatud seadmed konfiskeeriti. Peale menetlustoiminguid lahkusid juhid Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril lõi 40-aastane mees Narvas Võidu tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 38-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 2. september kuni 3. september on Jõhvis Kivi tänaval asuva kortermaja trepikojast varastatud jalgratas Panther. Kahju on 400 eurot.

Juhtum piiril

4. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1989. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta viibinud 13 kalendripäeva, neist kõik päevad Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv, ettekirjutus riigist lahkumiseks ning talle kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

4. septembril sai politsei teate, et Haapsalus Karja tänaval on välisukse luku lõhkumise teel sisse murtud toitlustusasutusele kuuluvasse kioskisse, kust on varastatud 1000 eurot sularaha.

Pärnumaa

Vargus

4. septembril varastati Tammiste külas Veskikaare tänaval asuva maja eest ATV. Vargusega tekitati varalist kahju 1500 eurot.

 

Allikas: PPA 5.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.