Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 37. nädala eelinfo (2017-09-09 10:29:44)
 

Esmaspäev, 11. september

· Esmaspäevast kolmapäevani toimub Tallinnas mitteametlik Euroopa Liidu metsandusdirektorite kohtumine.

· Algusega kell 14 toimub Tartu Ülikooli loodusmuuseumis (Vanemuine 46, Tartu) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt.

Teisipäev, 12. september

· Algusega kell 14 toimub Põlva gümnaasiumis (Piiri 1, Põlva) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt.

· Algusega kell 16 on Toompargis Tallinna Tudengipäevade raames avatud maastikurada, mida saab läbida oma nutiseadme abil. Maastikumängus ootavad osalejaid küsimused looduse ja metsa kohta.

Lisainfo: maastikumängu ürituse lehelt.

· Algusega kell 20.30 toimub Kadrioru pargis Eesti Loodusmuuseumi igasügisene nahkhiireretk.

Lisainfot leiab loodusmuuseumi kodulehelt.

Kolmapäev, 13. september

· Algusega kell 14 toimub Võru Kreutzwaldi koolis (Kooli 7, Võru) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt.

Neljapäev, 14. september

· Algusega kell 13 toimub Valga maavalitsuses (Kesk 12, Valga) keskkonnahariduse infopäev. Infopäevadele on oodatud nii lasteaia- kui kooliõpetajad, huvijuhid, koolijuhid kui ka teised huvilised. Infopäev on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Lisainfot leiab keskkonnaameti kodulehelt.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on külas mükoloog Sergei Põlme. Loengu teema on "Seeni uurimas Iraanist Paapua Uus-Guineani". Akadeemias kuuleb põnevaid reisijutte seeneproovide korjamise ekspeditsioonidest looduslikult ja kultuuriliselt kaugetesse kohtadesse Aasias ja Okeaanias.

Lisainfot leiab loodusmuuseumi kodulehelt.

Reede, 15. september

· Keskkonnaminister Siim Kiisler osaleb Kanadas Montrealis toimuval kliimateemalisel tippkohtumisel. Kohtumist korraldavad koos Euroopa Liit, Kanada ja Hiina.

· 15. septembrist 24. septembrini on Eesti Loodusmuuseumi hoovis avatud sügisene seenenäitus, mis sel korral kannab juubelihõngulist järjekorranumbrit 55. Kümme päeva kestval väljapanekul on eksponeeritud nii söödavad, mittesöödavad, tinglikult söödavad kui ka mürgised seeneliigid.

Lisainfot leiab loodusmuuseumi kodulehelt.

Laupäev, 16. september

· Laupäeval ja pühapäeval korraldab Keskkonnaamet Vilsandi rahvuspargi noore looduskaitsja koolitusprogrammi sügisseminari, mille raames võetakse ette süstaretk rahvuspargi väikesaartele ning tutvutakse Saaremaa erinevate pankade ja seal olevate kivististega. Retki juhendavad Simmo Kikkas ja Sirje Azarov.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi 8.9.17 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.