Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-09-13 19:21:11)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 29 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 22 vargust (üks eluruumist) ja kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga viis inimest. Tabati kümme alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 188.

Piirilt väljastati kaks sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti üks salakaubavedamise juhtum ja üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. septembril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane mees 33-aastast naist ning tekitas temale valu.

12. septembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees 22-aastast naist.

Avaliku korra raske rikkumine

12. septembril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval lõid kaks tundmatut meest 37-aastast meest ning tekitasid temale valu.

 

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. septembril teatati, et Loksa linnas Lasteaia tänaval toimus kaklus erinevate osapoolte vahel, kus kannatada sai 40-aastane mees.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Omavoliline sissetung

11. septembril avastati, et Valgas Kungla tänaval on omavoliliselt sisse murtud majja ja selle kõrvalhoonetesse. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargus

Politseile teatati, et 4. septembril varastati Palupera vallast ehitusobjektilt pöördlaser. Kahju on umbes 1500 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

11. septembri õhtul sai politsei väljakutse Tõlliste valda majja, kus 38-aastane mees kasutas ühise alkoholitarvitamise käigus vägivalda oma 69-aastase ema suhtes. Naisel nähtavaid vigastusi ei olnud. Politsei viis mehe esialgu kainenema.

12. septembri varahommikul sai politsei väljakutse Valgas Kungla tänavale, kus 23-aastane mees lõi talle tuttavat 27-aastast naist. Mõlemad olid alkoholi pruukinud. Politsei viis vägivallatsenud mehe esialgu kainenema.

Asja omavoliline kasutamine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 12. septembrit varastati Valgas Jõe tänaval maja eest 1998. aasta Volkswagen Passat. Auto leiti samal hommikul Tambre tee lähedalt mahajäetuna. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

12. septembril teatati, et Rakveres Kungla tänaval tungiti sisse eramusse, kust varastati tööriistu. Kahju on ligi 500 eurot.

12. septembril teatati, et Väike-Maarja alevikus Jaama tänaval asuva korterelamu trepikojast varastati jalgrattad Muddyfox ja Bottechia. Kahju kokku on 779 eurot.

Ida-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

12. septembril teatati politseile, et Hiiu vallas Reigi küla taluhoovist varastati lukustamata sõidukist sularaha 1700 eurot.

Läänemaa

Vargus

28. augustil varastati Ridala vallas Uuemõisa alevikus asuvast kauplusest akutrell. Vargusega tekitati varalist kahju 363 eurot.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. septembril lõi Märjamaa vallas Koluvere teel 24-aastane mees 17-aastast meest, kes sai viga.

 

Allikas: PPA 13.9.17 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.